IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@slaboska ona celou dobu, jak nema zadny strie, a ted ji tyden pred porodem popraskalo bricho............toho se bojim zase ja........to bych si pak urco nechala odstranit.............ja chci pristi leto obleknout svoje oblibene bikini, ani nahodou zadny jednodilny plavky 😀 ani zadny fatkini 😀 😀 😀
@slaboska ja mela svoje jednicky, ted mam hodne plny trojky 😀 vzdycky jsem chtela mit velky prsa.............ale velky prirodni jsou malokdy hezky, mam anatomicke implantaty, moje mamca byla proti tomu abych na operaci sla, a ted mi porad rika, jak je mam hezke.............a to je co rict 😀
Sla bych do toho znova....
@renca1978 tak to mam uplně stejny prsa jak jsi měla ty ☹ jedničky,tedka mam plny 2 😀 a jak se mi to libi,nakoupila jsem si tilka s vystřihem aspon1x v životě v tom vystřihu v letě něco budu mit.ja ti řeknu,ja bych do toho šla hned,že jsem to taky neudělala tenkrat než jsem potkala manžu 😉
Drbny 😀 ale koukam ze nas jednicek je tady hodne nektery uz predelany teda no a me docela vyhovujou alespon to nikde neprekazi
Proc uz sem nikdo nechodi?halooooooooooooooo?????vcera mrtvo a dneska taky............ ☹

@slaboska ja mam kamaradku, ted ma pred porodem..............asi tyden do TP, je modelka, nebylo na ni tehu vubec znat, celou dobu dobry, a za posledni 2 mesice pribrala 12 kg..............taky dobry, vid? 😀