IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 čauky,vypadám dost blbě 😀 .To víš ráno brzo vstávám,tak jsem se nudila 😀
@reennddyy ahojky,tak super dušík se objevil,tak nadějně to vypadá.Držím vše co mám,tfuj tfuj tfuj.Bude to tam 😵 .Zkus testík odpoledne,já ho měla silnější než ranní.Hele jak jednou testneš,tak pak se z tebe stává testovací maniak 😅 a prostě ti to nedá.To musí prostě dopadnout!!!!!!
jinak mi jsme vypouťovaný pařák tu byl jak svina,na lsuničku se ani nedalo být,malej má z toho zas rýmu,už byl dlouho zdravej🙂
@ratatooy ahojky,no ta je ale 3 roky stará ,radši 😀 .Taky mi to bylo už blbý,aby jste nevěděli s kým tady vůbec kecáte 😀 😀
@ratatooy u nás taky pařáky,až opět včera se to zkazilo.Jinak já jsem vyřízená,rýmu mam taky a ráno jsem ani promluvit nemohla.Láduju do sebe čaje s medem a citronem.A myslím,že nebude trvat dlouho a lehne i Aďa,ráno rýmu a myslím,jestli jí nebylo dobře,ale do školy se jí chtělo,tak uvidíme s jakou příjde.Já už se z toho fakt picnu
holky jste nekterá taky ve skupině prosincovky?to je až neuvěřitelný,zatím všechny hlásí kluky,nikdo holku
@ratatooy já tam jsem,ale já to ještě nevím co to bude 😒 .To je mazec,snad se to brzo obrátí
@mariiianka ja doufám že mi třeba řekne zitra ale stejne si myslim že 14tt je na to ješte brzy spíš až tak 16-20tt
@ratatooy asi záleží jak který dr.má utz,u nás to vidět nebylo.No dr.byl rád,že udělal aspoň fotku,protože sebou mrkal,jak blázen 😀 ,tohle jsem u Aďy nezažila,takže z toho vyplývá,že to bude až mooooc živý trvor 😀 😀 .A začínám to na sobě pociťovat i večer když jsem v klidu,že si tam žblabuní 😅
@mariiianka jj ja to cejtim už taky lehky bublinkování,dr ma utz dobrej nejakej novej že muže delat i 3D a natači videa asi si neham videjko udelat,tak třeba aspon naznačí co to bude
@ratatooy to dr.má přesně taky,ale jak říkml,mrskal sebou,takže smůla.Hold si musím ještě počkat,ale mě je to celkem fuk co to bude,hlavně aby výsledky byli teď dobrý,o nic víc mi nejde.
@renca1978 tak malinečko,spíš takový šimrání.Ale až večer v klídku.Si z toho nic nedělaj,já při prvním těhu je cítila až po 20 týdnu,takže času dost 😉 .Hlavně se nezačni stresovat
@renca1978 no jestli ti to připadá,že jsem si to fotila doma 😀 ,jsem tady psala,že jdu v po na screening a utz.A mě je jasný,že ty jsi doma 😅 ,jsi psala že by slaboška mohla dát taky fotku a já se jen ptala tebe,kde dneska je,že tu není 😀 😀 😀 .Ty jsi nějaká mimo 🙄

@hanndy cau, tohle se mi stalo loni, ten den jsem vysazela, pote prisla prutrz s kroupama a vsechno v prd......pak ma cloveka neco bavit........................