IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

•
13. čer 2013@mariiianka ja sem mela skoro celý a pak dva radlery
0
@mariiianka dneska je u nás krásně to zas bude pařák přemejšlim že vyjedeme na koupák už
@ratatooy já si ho dávám jen do čaje,ale malá ta ho může.Odpolko jedu zařídit dárek k šedesátinám,byli jsme na rychlo pozvaný,no spíš jedu jen já.Manža bude v práci a dcera odjíždí,tak jsem si to pěkně vychytala sama ]-(
@mariiianka taky jsem nakuokla tak pišu at pak nejsem obviněna 😃 ja už si tedka davam slabe presičko každy den,ale ze začatku jsem kavu nemohla ani citit.
@ratatooy děkuji za vysvětleni a ja si myslela,jak mi neodchazi vajičko,člověk,aby byl MuDr. aby vše věděl,pak jde do Car a divi se 😃 a neboj,to těhu zvladneš,neumřeš 😃
@ratatooy děkuji za vysvětleni a ja si myslela,jak mi neodchazi vajičko,člověk,aby byl MuDr. aby vše věděl,pak jde do Car a divi se 😃 a neboj,to těhu zvladneš,neumřeš 😃
@mariiianka jinak furt koukám po kočárku a furt se mi nemuže nic naskytnout až ted teda kamoška bude prodávat ten co chci,sporták tak ho asi vemu jestly bude ok a dokoupím korbu a vajo
@slaboska čauky,nikdo tě neobviňuje 😃 ,já jen že o tom tady byla včera řeč 😉
@ratatooy no že jsme u těch kočárku,já včera vytáhla ten náš a vyprala vše co šlo,abych viděla jestli bude použitelný.Sice je starší,ale nám to neva.Na léto máme golfáče,takže si myslím,že kupovat nějaký nový se mi nevyplatí
@ratatooy už jenom 9 😃 a mysliš,že mi začnou otikat nohy?do tedka vubec nic,ale nebyli horka.a je pravda,že tedka se začne nejvic přibirat?
@mariiianka ja vim,že mě neobvinuješ 😉 😃 tak klidně přijet,mužeme se ve vaničce koupat na střidačku 😃 😃
@mariiianka ja vim,že mě neobvinuješ 😉 😃 tak klidně přijet,mužeme se ve vaničce koupat na střidačku 😃 😃
@hanndy čau pracante,to se máš že jsi v práci,to my neznáme co to je 😃 ,tak hlavně ať se moc nepřipálíš 😉 ,vesele pracuj,víš,že práce šlechtí :-N :-N
@slaboska pokud to nebudeš nějak moc přehánět,tak si ublížit nemůžeš.Maximálně dřív porodíš 😃
@renca1978 dobre rano,dnes vstavame nějak brzo 😉
@mariiianka tak rodit už mužu 😉 nene nepřehaněla bych to,jen tak pomalu v klidečku.
@mariiianka tak rodit už mužu 😉 nene nepřehaněla bych to,jen tak pomalu v klidečku.
@mariiianka ty jsi me tak nakopla tim tvym proslovem fakt ]-( hned se citim lip 😃 jako vite co ja vydelavam na vase matesky,tak neprudte nebo to zabalim 😃
@slaboska tak nevidím problém 😉 .Já taky čekám až my manža vymaluje strop a já si pak stěny domaluju.Asi mám období vše předělat nanovo 😃
@mariiianka cauky, dnes to bylo bez snu.................a jsem cela uplne dolamana................zase mne v noci bolelo to bricho, porad jsem se budila ]-(
Začni psát odpověď...

Odešli