IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@slaboska tak to vim, avivaz se pry pouzivat nesmi.............jen ty detsky prasky na prani, pr. Lovela............Co se tyce toho monitoru, primar od nas z prace mel taky ten Baby sense u obou deti, sam mi ho doporucil.........rikal, ze teda rve jako krava 😀 ale tak to ma bejt 😉
koukam,že se tady zase všichni semnou bavi 😠 vy jste si snad udělaly jine stranky a zapoměly jste mě o tom řict 😀 😀
@slaboska jojo, schovava se..................jeste mne vydesil zanetem mocaku, podle toho lakmusoveho papirku, ale asi jsem spatne odebrala, neslo o stredni proud moci............zopakla jsem to, jak jsem se vratila, mam par tech papirku doma a nic..............chtel prave taky poslat moc na kultivaci, cevkovanou, ale asi na tom prdim, myslim ze to bylo tim spatnym odberem............nemam zadny potize a na urologii jsem prece byla..............tak ti nevim 😒
holky budete pořizovat epi-no,ja ho mela poprve ale nakonec sem nevyužila co sem nacvičila ale určo jdu do toho zas
vyborne perou ty kapsle od Arielu, ale nevim, jestli delaj nejakou radu sensitiv.............

@renca1978 ja mam ten monitor dechu co ty,tys psala,že je dobry tak ja si koupila ten stejny.pry je to stresujici,že to vydava falešny poplachy,tk jsem z toho takova přešla.člověk chce dat mimču prvni posledni a pořad to někdo hani.nepišeš si sama 🙂 ja byla Vanessce věšet pradlo.a mysliš,že se na prani pro mimčo muže použivat avivaž?ty jsi takova sběratelka,ja taky hned vše vyhazuji a pak si nadavam 🙂