icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

slaboska
2. črc 2013

@hanndy ja se taky ze zaatku šileně nudila,ale pak jsem si na to nic nedělani zvykla a bylo to ok.jj,zitra se vraci a stejně bude vypadat pořad jak somalec 😀

mariiianka
2. črc 2013

@hanndy ahojky,na nudu si rychle zvykneš 😀 .A pokud tady budeš s námi,tak nebudeš mít ani čas se nudit a uvidíš,jak ti to bude pěkně utíkat 😉 😀

ak24
2. črc 2013

ahoj holky už citite pohyby miminka ja teda ješte ne

hanndy
2. črc 2013

Tak jsem uz doma konecne,jsem naka mrtva asi pujdu zavrit ocko,ty zensky v praci jsou jak supy strasny uz se tam spekuluje proc marodim ja bych tam nejradsi hodila granat

mariiianka
2. črc 2013

@ak24 ahojky,sem tam večer když se hoooodně soustředím,pociťuju takový žblabuňkání,ale né každý den.ale ještě je brzy a na pořádných kopanců si ještě užijeme až až 😉
@hanndy no jo,to víš jsou prostě zvědavý.Ale oni ti nějakou diagnozu určí určitě sami 😉 😀

renca1978
2. črc 2013

Cauky holky, dnes odlet domu...............ja nechciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ☹ ☹ ☹ ☹
Jinak ja pohyby necitim zadny, snad je mimco v poradku, ale mam jakoby citlivej pupek a jakoby se mi rozjel.............na dotek je to citlivy, tak nevim..................

mariiianka
2. črc 2013

@renca1978 ahojda,konečně se nám vracíš,jupííííí 🙂 .Věřím,že se ti nechce,ale tady je krásně sluníčkově taky 😎 .A ty se divíš,že ho máš pupek rozjetej,když nám tady cpeš jak jsi přibrala 10 kg,jsme na to všichni zvědavý 😀 .To víš že je v pořádku 😉

slaboska
2. črc 2013

@ak24 ahojky,ja citila pohyby až tak po 20tt.řika se,že prvorodičky to citi později,protože to neznaji.
@renca1978 no šup,šup za nama 😀

hanndy
2. črc 2013

@renca1978 je me by se taky nechtelo domu,ale zase nam musis povypravet at jsme nastvany 😀 zitra ma na jihu prset tak nevim jak u vas devcatka 🙂

ak24
2. črc 2013

@slaboska no u prvniho jsem citila pohyby až ve 22tt,,

ak24
2. črc 2013

@mariiianka tak to fakt si užijem,snad to nebute takove hrozne ty kopance u mich prcku 🙂

mariiianka
2. črc 2013

@ak24 no jo,ty to budeš mít dvojnásob,tak snad to nebude takový hrozný 😅

hanndy
3. črc 2013

Bry ranko mamci

slaboska
3. črc 2013

@hanndy dobre rano maminko 🙂

mariiianka
3. črc 2013

@hanndy
@slaboska dobré ráníčko maminky 😀

hanndy
3. črc 2013

Muzu vam rict ze je pekny cist to maminko,ale zatim se tak necitim 😒 doufam ze je vse ok

mariiianka
3. črc 2013

@hanndy já se tak necítím ani ve 4 měsíci 😀 .Kor když ti od začátku nic není.Jo a jinak mě od včera bolí hlava a už nevím co s tím.Já fakt na to slunko snad už ani nevylezu 😠

hanndy
3. črc 2013

@mariiianka ,tak beru zpet tet jsem se paradne poblila v lednici mam souplou nohu z kance i s chlupatou nozkou,sla jsem ji najivne rozdelat a ejhle,tak to musim nechat Petrovi 😒

mariiianka
3. črc 2013

@hanndy 😀 😀 😀 těhotenství dává o sobě vědět 😉

hanndy
3. črc 2013

@mariiianka no super 😒 😀

mariiianka
3. črc 2013

@hanndy maminko,to je teprve začátek,tak si to užívej 😉 .Mě konečně včera dorazili těhukalhoty,tak můžu chodit už jako těhule 😀

hanndy
3. črc 2013

@mariiianka nekecej ja katata asi kupovat nebudu,mam sikovnou svagrovou tak neco presijeme 🙂 nechce se mi davat tolik penez,ted je mi nak vsechno velky mam dole 4kg

mariiianka
3. črc 2013

@hanndy jééé,ty se máš,já nahoře 3 kg.Já jsem si našla na netu a vyšli mě i s poštovným na 450,-.Taky jsem byla lakomá vyhodit tiskara na půl roku 😀

hanndy
3. črc 2013

@mariiianka neboj ono se mi to vrati a pocitam tak 2x vic,3 kg to je dobry na 4mesic ne? tak to je super cena a kde jsi je splasila

mariiianka
3. črc 2013

@hanndy no v prvním těhu jsem celkově nabrala 17 kg,tak teď budu doufat,že to bude míň.No a když ne,tak se kvůli tomu přeci nezblázním 😀 .Počkej juknu a pošlu odkaz

hanndy
3. črc 2013

@mariiianka ty tak ty jsou fakt pekny a vypadaji takhle pekne i na zivo

mariiianka
3. črc 2013

@hanndy vypadají ještě líp 😉 .Fakt jsou suprový,taky jsem měla strach že to bude o ničem,ale jsem spokojená a za ty peníze to je krásný ne.Ještě si asi objednám ty trička co tam mají

hanndy
3. črc 2013

@mariiianka to ja to poradne zkouknu na pc,ale ja mam na tyhle nakupy hafo casu,ale katata me zaujaly

mariiianka
3. črc 2013

@hanndy tak počkej až uvidíš ty mimioblečky,též neodoláš 😀 😀 😀

Strana