IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@hanndy neraduješ se moc dopředu,já před dvěma měsíci se přehrabovala ve věcech po Adélce a taky jsem už něco nakoupila 😉 .všechno bude dobrý,to se neboj.A jinak slaboska už zase poletuje po městě 🙂 ,užívá si to ještě 2v1,za měsíc a kousíček už nám jde rodit 😵
@mariiianka to je pravda ta ma volnaka vid,jen at si to uziva holka jedna za chvilu nam bude psat jak se nevyspi atd. 😀
ahoj holky tak mi řeknete proč když už je mi celkem dobře je mi dneska zase zle jak svina,přitom hcg by elo jit už dolů
@ratatooy ahojky,nevím jak u vás,ale u nás je šílený dusno,nemůže to být taky tím počasím.A ten kočárek je super 😉
cauky mnauky.....................moc Vas vsechny zdravim, a hlasim, ze jsme v poradku doma 🙂
Holky, my uz mame taky kocarek, objednali jsme pres mall.cz, casualplay, kombinaci, trojkolku ,maj je zlevneny o 12 tisic korun, zitra by mel prijit.............jeste ze existuje internet 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ratatooy to u nás je,sice pod mrakem,ale ten vzduch hrůza.Tak jsem zvědavá,co ti teda poví 😉
@mariiianka no já taky už mam edokonce i jmeno na holčičku takže čučim jak puk že jsme se tak rychle zhodly,takže holka bude krystína a kluk asi honzík
diky za hezke privitani............jojo, casualplay, cetla jsem na ne dobry recenze
Jinak z Hanndy jsem porad uplne nadsena 🙂 🙂 🙂 je fajn, ze se obesla bez IVF a poradili si sami
a zase nikde nikoho....................vubec jste se nepolepsili, za tu chvilku co jsem tady nebyla 😀 😀 😀 😀 zase to flakate 😀 😀 😀 😀
@mariiianka no ja sem koukala jako mi jsme se nemohly taky nikdy shodnout ,u prvniho až na poledni chvilu a ted už tak brzo

Jo devce to odolam na vetsine,pac mam u svagrovi asi 6 narvanejch pytlu minioblecku,ale nakej svuj kousek si dopreju to neodolam,ale ja se bojim ze se raduju moc dopredu