IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka jinak gratulace ke screeningu, super!!!
Ja mam pred sebou ten druhej 17.7 a uz se zase bojim..................hlavne jak malyho porad posloucham, vubec ho neslysim, a pohyby zadny....................z toho jsem nervozni
@renca1978 to už mam zasebou druhej,ale výsledky se dozvím až 22.7.To jdu jen k sestře,dr.bude mít dovču a až 5.8. utz.Ale doufám,že bude vše OK.Pohyby se dostaví po 20.týdnu,hlavně klídek,ještě si jich užiješ až až 😉
@ratatooy tak mi jsme se na Adélce shodli hned,ale teď to bude asi těžký boj 😀
@mariiianka jinak na dovce bylo hodne komaru a jesterek.............to ja moc nemusim, jinak priroda krasna...............ale ja takovy ten ruznej hmyz a divny zvirata nevyhledavam...............manzel je nadsenej, ja min 😀 😀 😀 😀
@mariiianka jinak ja mela 1.scr. ve 12 tt a pak ve 23tt, to je nejaky divny, ne???
@mariiianka tomu prave nerozumim...............jaky vysledky?ja jdu jenom na UZ, zadna krev
@mariiianka mne bylo receno, ze triple testy uz se davno nedelaji, misto toho byla ta krev ve 12tt a kontrolni velkej UZ ve 23tt, ja nikde v 16tt na krvi nebyla..................
@mariiianka Marusko, jdu si lehnout, jsem uplne k.o., kdyz tak vecer, ju?????zatim papapa
@mariiianka ja na triple nejdu,když vyšel screning dobře,ale u prvniho sem ještě byla ted už je to pasé,postupne se to ve všech zeích ruší
@mariiianka no zatim to je ale taky kolik ženskejch to zbytečne vyplaší když jim vyjde špatnej vysledek

@mariiianka az po mem urgovani 😀 😀 😀