IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
tak holky a je vymalováno 😀 ,docela to proběhlo v klídku a příště nás čeká kuchyň 😀 😀 ,když už,tak už vše....skoro 😀
dobré ráno maminky,dnes mě čeká test na nervy 😀 ,za chvíli Adě dorazí kámošky na celé dopoledne.Jsou takový trochu divočejší než na co jsem zvyklá já,tak uvidíme 😉 😀
ahoj holky,,tad dnešni kontrola z 8,30,,posunuta na 11,15,,..ani semi tam do poradny nechce aj se trochu bojim,,tak toje tedy zajimave u sina jsem se těšila a u tohoto mam obavi
@ak24 ja mam poradnu v 11 hodin, tak si pak pisnem..............ja se taky bojim, ale vzhledem k tomu, jak mi malej skoro celou noc v brise radil, snad vse bude ok.............holky jako mazec..............zacal zase kolem 22 hodiny, a jeste ve 3 rano jsem moc nespala...........citila jsem kazdej jeho pohyb.............snad neni neco spatne, cetla jsem, ze kdyz se mimi hejbe moc, tak to taky neni dobry, ze muze mit krece z nedostatku kysliku.................tak nevim

@slaboska tak to abych se tam pomalu prihlasovala do klubu pucmelounku