IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 no to doufám.Si říkám jestli toho už nemám dost 😀 ,když si vezmu,že to má jen na chvíli.Asi bych se měla krotit,když oni ty věcičky jsou tak krásnýýýý 😅
@ratatooy ja jsem totiz taky uvazovala o tom pokoji, snad moc nenacakame 😀 😀 😀 bude to rychlovka, to koupani, takova 5-ti minutovka, sup rup a bude hotovo.................treba moje kamoska co mi ted rikala, ma mesicni holcicku, a koupila kyblik i vanicku a nevyuzila ani jedno, ma siroky umyvadlo, tak ji rychle osplouchne malou tam, a hotovo 🙂
@mariiianka tak ja mam skoro vsechno velikost 62, a tak doufam, ze aspon ty 2 mesice to vynosime............mam hodne neutralnich unisex hadriku, az se ve stredu dozvim co a jak, tak chci nakoupit treba nejakej setik obleceni pro holku do 6 mesicu, na aukru toho maj mraky..............uz do toho moc investovat nechci 🙂
@renca1978 jj nebo aspon 58 ono je to fakt na chviličku třeba jedny lacliky jsme mely na sobe jen v porodnici a pak ješte asi 2x a byli maly ale v 62 by fakt plavaly,zaleži ještě možna co kupuješ?jaky značky?ja mam rada next a ruzny značky z anglie a tam možna ty velikosi odpovidaji o čislo vic
@mariiianka ty vecicky jsou krasny a ta zavinovacka je k sezrani ja uz chci taky nakupovat
holky ja přemejšlim že mi ještě dr vubec neřekl jak mame mimčo velky ted,tak třeba v tom 22tt mi to už řekne
@hanndy taky se mi líbila hned na první pohled.Hele než se naděješ,tak budeš nakupovat 😉
holky,zatím se s vámi loučím,jedu se zušlechtit ke kadeřnici a Adélka jede na stříhání 😢 😢
@renca1978 uvidiš jak se s tim porodem na konec rozhodneš.
@mariiianka s tim měsicem do porodu si to napsala vystižně,jako jestly jsem někdy napsala,že mi to neutika,tak to je nic proti tomu jak ty dny stoji ted ☹
@mariiianka Tak to je frajerka, super!moc krasne 🙂
a u tebe se to nepovedlo?nebo co? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ze si sem dala jen Adelku?

@mariiianka neboj, mimco bude taky malinke, a vsechno hezky vyuzijete 😉