IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 u mě to není ještě stále tak intenzivní,ale většinou až večer,když se hodím do klidu 😀 .To víš že je to v pořádku,hold budete mít pěknou divošku 😅 .Nezapomeň že já jsem od tebe nějaký 3 týdny rozdíl,hlavně to s nikým nesrovnávej jaký má kdo pohyby,každý miminko je jiný 😉
@hanndy to je fakt hrůza a pak ,že léto nebude 🙂 .Ještě že máme ten bazén,ale nesmím moc na slunko,nechci mít zase vyrážku
@mariiianka ja uz jsem si ze zoufalstvi napustila malej bazenek abych se alespon trochu svlazila a jeste jsem tam mmeb 😀 yla
ahoj holky jak se máte to je pařáček co,mi byli na koupalku včera tak dneska se pečem doma,jinak se bavite o pohybech ja už je asi tak 14dní necitim asi vubec,zase mame nejakyho ospalce jak toho prvniho
ahojky,jsem tad až tedka.jak jsem přijela od Dr.tak jsem usnula a pak šla k bazenu.Tak u Dr.vše dobry mala važi 2,3kg a měři 35cm 😀 Dr.řikal,že je strašně živa,snad až se narodi tak ji to přejde.
@mariiianka tobě gratulace,ja ti to řikala 😉
@renca1978 ahojy oteklinko 🙂 co ty,jsi ok?budeš se divit,ale ja jo.třeba to bylo jen jak bylo to horko a budeme ok.
@mariiianka jj,znam.taky se bojim každeho vyšetřeni ☹ ale to už tedka dotahneme všichni až do konce 😎
@mariiianka no řekal bych že žádný,a když by nahodou jo tak to cejtím jen ve forme tvrdnutí břicha,asi s ním zatřepu
@mariiianka no šimon byl taky klidnej a zustalo mu to od narození jen spal a jedl do pul roku,spal skoro celou noc,a klidnej je tak nejak pořád
@ratatooy o Adélce jsme taky ani nevěděli,že ji máme 😅 ,tak snad druhý bude taky takový
@mariiianka tak ja nevim co jste dělali v listopadu 🙂 u nas je to jasny 😀 ale aspon tedka v tom horku netahate břiška 😉
@hanndy ahojky,nemam v plánu nic,užívat si jen letní pohodičku 😀 .Jen upeču něco k odpolední kávičce a nic víc,ono se toho taky moc dělat nedá v tomhle pařáku
Holky potrebuju radu,pritele nevlastni tata je po dalsi mrtvici a dneska volali z nemocnice at se prijedou rozloucit,ja s nima jet nemuzu,tohle bych nedala,ale oc mi jde jelikoz bude brzo konec,tak nevim co pak s pohrbem,sly by jste nebo ne,ja vim ze je na to brzo,ale ja na to porad myslim a je mi z te myslenky zle
@hanndy ježiš,to je mi strašně líto 😢 .Hele záleží jak se na to budeš cítit ty,pokud víš,že to rozhodně nedáš,tak bych byla doma a rozloučila se vzpomínkou,on ti za to nikdo hlavu neutrhne,když se nezúčastníš.Toť můj názor
@mariiianka diky uvidime az na to dojde,ale bricho me boli fest jak jsem v nervu.. ja pohrby nedavam za normalnich okolnosti natoz se splasenejma hormonama ☹
@renca1978 čauky,kde ty lítáš celý den.Já jsem celá uvařená z toho slunka,kdyby aspoň lehce spchlo přes noc aby se i vzduch vyměnil

@mariiianka Maru ahojky, a jak casto je citis?ja skoro porad, myslis, ze je to v poradku???