IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka jojo včera jsem si toho ani nevšimla že jsou tak vedle sebe,ani nevim jak jeto možne nebo každy ma jinou polohu,a jeden je dole a hlavičkou dolu a druhy je nahoře
@ak24 nevšimla 😀 ???Ty jsi na jedno dítko zapoměla,ale je to hezký pokochání 😉
Ahoj holky, krásnou neděli 🙂 Dneska už jsem se zoufalstvím rozbrečela...na zahradě bugr, doma bugr, vítr mi shodil sušáky, zdrhly nám kuřata z ohrádky, pořád to děsné vedro, atd atd..nevím jestli to má co dělat s tím, že jsem těhotná, že mě to tak bere...ještě že zrovna přijel manžel z lesa, obejmul mě a povzbudil...
Cauky holky,dneska konečně uvidím po týdnu mýho miláčka už se na něj šíleně těším,ani dospat jsem nemohla
jinak u nas tedka tak hodku byla bouřka a tedka mame super vzduch,HEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
zdárek maminy,tak dneska jsme si dojeli s manžou na obídek,dojela jsem si pro dítko,už tu byl moc velký klid 😀 a teď se jdeme ochladit do bazénu.Jinak u nás pršelo ráno v pět,tak se krásně spalo a teď zase hrůza vedro

@hanndy já bazén nestihla včera,byla jsem sama doma,tak jsem se sebrala a jela ke kamarádce,takže jsem si užila super odpoledne