IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 tak to jsi nabrala asi z těch broskví 😀 .Jéé,tak to už si tak nepamatuju,jak jsem přibívala,to už je dlooouhá doba na mě 😀 .Mě taky nejede v těhlech vedrech a když už tak si udělám zeleninový salátek,na tom jsem závislá 😀
@mariiianka taky mam rada , salaty si delam taky casto..................manza rano provokoval, nachystal mi k snidani broskvovej jogurt, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dobry ranko,holky ja dospavala tu silenou noc,jako kdyby byl unor,tak uz je prcek na svete
@hanndy no konečně dalši fotka,my to tady s
@renca1978 hazi,aby jste viděly vorvaně a Vy nic,tak konečně ses přidala 😉
@renca1978 tedka už moc nepřibereš,co mam zjišteno tak ty holky co přiberou tolik přibaraji hned od začatku,takže bud v klidku.jj,dnes mi je dobře,pořadně citim malou tak jsem rada.těšim se moc,už jen 12dni 🙂
Holky tak teď mě manžel málem odvezl na psychinu 🙂 u oběda jsem se začala tak řehtat tomu, že mi zaskočilo, že mi až valily slzy z očí a nemohla jsem přestat 🙂 Nejsem já opravdu blázen nebo to jsou jen hormony?
Holky kde se daji koupita takovy ty detsky pismenka na dvere detskyho pokojiku, jmeno ditete?????
@silvik77 tak to buď ráda,že se řehtáš,to já se dnes chytla s manžou a taky se mi valili slzy,dneska hold nemám svůj den ☹
@mariiianka jak to?a pak,že s nama lomcuji hormony,oni jsou kolikrat horši jak mi 😠
@slaboska Adélka nechtěně vysypala oběd na zem a on na ní vyjel,tak jsem vyjela na něj a víš jak,co na srdci to na jazyku,tak to ze mě tak všechno vypadlo,až jsem to prostě nevydržela.Ještě že je teď v práci,je doma klid.Ale řeknu ti,že se mi docela ulevilo
@mariiianka tak ja bych zareagovala uplne stejně,my jsme se předevčirem chytli kvuli tomu,že Kevin(pes) to nevydržel a učurkl si u dveři,tak mu manža daval na zadek a už to bylo na mě hodně a taky jsem to dala najevo a už jsme byli v sobě.je v praci tak maš aspon klid 😉

@mariiianka a taky to bylo takhle, ze si mela ze zacatku tak malej prirustek?
Ja mam nahore 3 kila, nez jsem jela k rodicum, tak jsem mela 2 kilca, nasi mne tam porad nutili do jidla 😀 😀 😀 v tom vedru ani moc chut na jidlo nemam