IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka Jo jo, krásný, já měla takový strach, do další kontroly budu mít taky, ale možná už menší 🙂 Mám i fotečku 🙂
@mariiianka To mi říkala i doktorka, když jsem jí řekla, že jsem měla hrozný strach, že strach už budu mít teď pořád 🙂 U nás bylo ráno zataženo, bylo fajn, ale než jsem došla do práce, už bylo dusno a zdá se,že vylízá slunko,kéž by konečně zapršelo!
@silvik77 no vidíš,nekecám 😀 .Strach bude i když se narodí,já mam skoro 8letou a někdy když se opozdí,tak to jsou teda nervy.V dnešní době nikdy nevíš,co se může stát.Ale tím tě nechci strašit,to rozhodně né,jen si užívej krásný těhotenství 😉 .A koukám,že já mam kontrolu den před tebou 🙂
@renca1978 ahojky,no nic moc.u nas je sice pod mrakem sem tam vyleze sluničko,ale mam 29st 😠 nohy mam zase jak Fiona ☹ jj,jěště 10 dni a mam Vaness u sebe.když mi pošleš na sebe čislo tak až porodima trochu se proberu tak bych ti napsala a poslala fotku,nevim jestli tam budu mit čas na notas,ale bude pro mě vše nove tak asi ani moc ne.
@silvik77 tobě velka gratulace
jasne holky, vsem to hned napisu, takovou krasnou novinu si prece nenecham pro sebe 😉 .........................jsem porad na mobilu, takze hned jak mi slaboska napise, hned vam pisu sem na konika............ju? 😉
@renca1978 vždyť máš krásný bříško a prosím tě,kde by jsi vzala jako těch 20 kg

@hanndy Děkuji 🙂 Jsem se jí tam při tom ultrazvuku rozbrečela jak želva 🙂