IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 my jsme IUI rovnou odmitli,protože tam je mala pravděpodobnost uspěch a ja se nechtěla trapit tim,že testy budou pořad negativni ☹ tak jsme šli rovnou do ivf.nejhorši je to,že s tim se nada dělat vubec nic ☹ ☹ prostě zkoušet a sand by se člověk trefil,ale roky leti a na to nebyl čas,však to znaš 😉
@renca1978 nemusi byt.tohle pravě řešime.jstli po poradu začit brat antikoncepci a nebo ne.co když 2 měsice po porodu budu mit ovulku a otěhotnim?to by mě porazilo 😉 ja jsem spiš pro navrh po porodu antikoncepci uživat rok a pak ji vysadit a bud to za 2 roky přijde a když ne,tak dalši ivf.ale 1 mit buddeme a co si budeme vykladat,už se člověk na to tak soustředit nebude a to se řika,že je nejlepši lek tak doufam,že se zadaři přirozeně 😉
@slaboska tak to sme taky řešily jestli po porodu antikoncepci čert nikdy nespi a i dr naznal že bych klidne když už mam dite a sem v klidu mohla otehotnet,jenže přiroda to vyřešila za mě,po porodu se tělo uplne zmení a ikdyž sem předtim nemela s ničm problem ted nemužu antikoncepci žadnou protože při nich v jednom kuse krvácím
@l.u.c.i.e na krev az pristi patek do CAR, planovala jsem, ze si zajdu dnes, ale radsi lezim doma, nechci to pokouset a nekam chodit.Navysim teda Utrogestan a citronovou stavu uz popijim, snad to bude ok.Ja cerstvou krev nemela, jen hnedou, praveze prvni co mne napadlo, tak ze o miminko prijdu, to jsou sileny stresy, uffffffffffffff

@renca1978 fakt?člověk si řekne takova maličkost a jak to člověka pozlobi.tak pak se tref do ovulace když ji ani nemaš 😀