IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@slaboska kocicko promin ja jsem dneska mimo provoz dopo jsme sekli travu a nak se mi udelalo zle,malem jsem sebou sekla jak se mi motala siska a odpo si pro me prijeli holky a jeli jsme na narozky,myslela jsem na tebe a stvalo me ze jsem mmemela casik ti napsat az ted tak mi to pjomin ju ☹
rcite tady vsechny holky co si piseme na tebe budeme rano myslet............. 😉 do IP jsem ti poslala muj mail...............pomalu se rozloucim, jse uz nejaka unavinkovana 😉 DRZ SE... 🙂 a poradne se na ten velkej den D vyspi......papapapapapapapapapapapapapapapapapapa
dobré ranko všem 😉 .Tak slaboska má dnes svůj velký den a já jsem snad nervozní s ní 😅 ,od půl šestý už nespím
@mariiianka no nazdarek kde jsi se nam toulala?? Me to povidej ja taky nespim uz jak dlouho...
@hanndy to víš rodinka zase jednou pohromadě a spoustu práce 😒 .A včera jsem nám objednala prodloužený víkend,tak bude chvíle relaxu 😅
@mariiianka nekecej a kam vyrazite?? jdu se zkulturnit a valime po uradech vyrizovat ty doklady kvuli bydlisti fakt se mi chce.. 😝
@hanndy úřady,no to je žůžo,ani nezávidím.Pojedeme do Pece pod Sněžkou na 2 noci

@slaboska prosim te porad odbiham, musela jsem zalejt kytky na terase..........a jak se citis?ses na pokoji sama?