IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

•
19. srp 2013ahoj holky,jak je,zrovna sem si vzpoměla na slabosku že už to má asi konečně za sebou
0
@ratatooy ahojky,jj,ta už to má Vanessku určitě u sebe 🙂 .a jak se daří tobě.Já mam konečně za týden zase kontrolu
@mariiianka me jakž takž jako je mi dobře ale už sem jak slon nemužu se ani ohnout abych se nezadejchala
@mariiianka no to jo,ale to je fuk me jde o to že fakt už ted nemužu skoro dejchat
@mariiianka ahojky, jde to............uz jsme vymalovali behem vcerejska pokojicek, tak jsem tam dnes umyla okna i zaluzky...............a uz jenom cekam na to, co mam objednany.................ty zavesy, nebesa, mantinel a samolepky.............uz to chci mit hotovy a jen se kochat 🙂 jinak Slaboska zatim nepsala, dam vam hned echo jak napise...co ty?jsem koukala, ze se jdete odreagovat, palec nahoru 🙂 jen si to krasne uzijte........jak jinak je?dobry vsechno?u nas prsi.............
@ratatooy já si říkám,že už by mohl být prosinec,bych porodila a bylo by to,já už se na to tak těším
@renca1978 jééé,tak to se máš,já potřebuju vymalovat kuchyň.Já jsem teď nic neobjednávala,zaplatila jsem nám ten víkend a teď se děj vůle boží 😃 ,protože takhle jsem nakoupila poprvý,tak jsem na to zvědavá :-N .ˇKecám že jsem neobjednala,na bazaru jsem si našla lehátko pro mimčo,tak snad bude moje 🙂 .Jinak celkem dobrý,mrňous kope a nekope,ale jsem v klídku.U nás taky prší,ale je docela dusno.A už se těším na super zprávičky od slabosky x-) .Teď jedu na nákup,tak pak si písnem ju.
Ahoj kocenky,tak ted jsme dorazili domu jeste jsme byli zaridit uhlicko at mame v zime teplicko 🙂 a jsem KO..
@ratatooy a na jake cvico budes chodit? ja taky o necem premyslim treba o plavani
@renca1978 asi je jeste mimo,akorad ted nevim jestli mela jen lokalku,nebo spinkala jak spalek 😃
@mariiianka to bude super viken a na kdy to mate v planu
@ratatooy a na jake cvico budes chodit? ja taky o necem premyslim treba o plavani
@renca1978 asi je jeste mimo,akorad ted nevim jestli mela jen lokalku,nebo spinkala jak spalek 😃
@mariiianka to bude super viken a na kdy to mate v planu
@renca1978 to jsou krásný zprávičky x-) ,že posílám taky velikááánskou gratulaci,hodně zdravíčka oběma holkám a Vanesska ať dělá rodičům samou radost 😉 🙂
@hanndy jj,už se docela těším a ještě tam musím zavolat a hlavně objednat počasí 😃 .Jinak by bylo fajn kdyby to bylo ještě teď v srpnu,ale uvidíme,jestli budou mít volno
A kde mame @silvik77 ta to nak sabotuje
@mariiianka jo takhle na rychlo ja bych si to nechala az tak na zari
@mariiianka jo takhle na rychlo ja bych si to nechala az tak na zari
@hanndy jaký narychlo,to je v poho :-N .Uvidíme až co pošlou.No jo Silvík tu dlouho nebyla.Jinak jsem nějaká zničená,odpo co jsem přijela z nákupu mě brali nějaký křeče do břicha,ale už je to dobrý
@mariiianka mas sedet doma na zadku a nikam nelizt..no nebyla tady,tak doufam ze je v pohode
Začni psát odpověď...

Odešli