IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 kocko at piju co piju nic nezabira jen aktivie,ale tu jsem ted dva dny nemela a to bude asi tim,ted jsem snedla broskvovej kompot a dve rajcata,tak uvidime no..tak odpocivej vzdyt te nic nehoni,alespon te to driv prejde,jo a pozor Petr mi rek ze mi povyrostly srsicka dobry ne 😀 ze by se ze me stala konecne zenska 😀
@hanndy tak to máš dobrý,to u nás je to taky natěšený,ale zatím není nějak čas,manža je stále v práci
@mariiianka tak na to jdi chytre,rekni mu ze si zajdete na obidek a vem to kolem kocarku 😀
@renca1978 jo sexbomba ve spodarach xxxl,no nekecej to jsi mi ani nemela rikat ted se nevy...uz vubec 😒
@renca1978 hlavně že to cpou lidem do hlavy co 😒 .Já teda ty activie moc nemusím,když už jogurt,tak hezky smetanový 😉
@mariiianka jj asi budu muset vykoupit obchodak a bejt ziva jen na tehle sragorkach
ahoj maminy,jdu vas na skok pozdravit.renca vam vse zodpovedne napsala,tak jsem rada.jinak dnes uz mi je dobre,ale vcera to bylo peklo,vaness bude jedinacek 🙂 ale je to nas mazlik,tak vse ji je odpusteno. 🙂 tak dekuji za drzeni pesticek
@slaboska ahojky mamino,to je dobře že už je lépe,moc na VÁS holky myslíme.Určitě jedináček nebude,čas všechno zahojí a pak se rychle zapomene 😉 .To jsem si taky říkala po Adélce už nikdy víc no a podívej teď 😀
@mariiianka nene,ja mam jasno 🙂 tak si adoptuji 😉 esta byla dlouha,ale fakt to stalo za to.
@slaboska neboj se nic,to se časem spraví 😉 ,moc moc pusinek Vanessce a tobě přeji ať jsi brzy fit 😉 🙂 🙂
@mariiianka no me je to divný protože k tomu dr chodím i já a ja si nemužu stežovat,je mi i divný že na to nepřišel ani dětskej kardiolog
dobré jitro holky,pomoooc já už chci být na mateřský,si představte,že už jsem tu měla zase kontrolu 😠
@renca1978 ahojky,né to si fakt nedělám ☹ .A to mě ještě Adélka budila 😀 .Dneska přijel chlap a sám,mu říkám,to se dělají kontroly i na těhotný a on když mam neschopenku,takže jo.No fakt mazec,Já už chci fakt porodit,abych mohla žít jako člověk a né takhle uvázaná 😒
@mariiianka Maruško přesně tě chápu,já těch obav už mam taky plny zuby,jeste cca 6 týdnu a už se dočkám....porad mi třeští hlava,a mam pocit plného žaludku.....hruza....
@renca1978 ale chudáku,já teda bolest hlavy měla na začátku a vím jak to bylo nepříjemný,zkusila jsi kávu,ta by mohla pomoct.Já už to chci mít fakt za sebou nebo mě z toho mrskne

@mariiianka ja jsem mu taky rikala ze na tohle je fura casu,ale pry jen na cumendu on je hrozne natesenej.. 😀