IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Marusko tady na bazaru je kolibka za 1600,ale uz jsou tam dva zajemci ,nejsi jedna z nich 😉
@hanndy už jsem na to koukala,ale já mezi nima nejsem 😀 .Jsem psala,že musím počkat na penízky,pak se vrhnu na nákupy 😀
@slaboska jeeee, kez bys mela pravdu, ale ja ty ses o hodne hebenejsi nez ja..............ja se toho bricha bojim, vzdycky jsem mela sklony k tomu mit bricho..............holt budu muset na sobe pak makat................ale rika se, ze se i kojenim hubne, takze na to taky trosku spoliham 😉
@ratatooy ahojky,moc se mi to sem nechce psat at holky nevylekam,tak ty co jdou rodit normalně at to přeskoči 😉 jako byl to masakr,uplny tlaky jak kdyby na kačenku a ja měla pocit,že to nejde vydržet,musela jsem si vždy udělat klubičko.jak jsem pak ležela už na tom porodnim sale a musela jsem ležet rovně a přišlo to na mě tak jsem musela pokrčit nohy.bylo to jak kdyby tě někdo strašnou silou tlačit na kačku,ale ze vnitř. 😉 doufam,že rozumiš 😀
@slaboska,jak to čtu tak teda ja mam jini nazor na porod ja rodila před 5 lety syna a to z vahou 4550,,a rodila jsem normalne a jsem zato rada,,sice je fakt že jsem rodila 44 hodin,,alle po porode bylo vše v pořadku žadne bolesti nic,,proto tet se bojim že budu muset na cisař ale možna budu mit štešti a budu rodit normalně i dvojčata,,,nebo po cisařu to boli vic sestra mela problemi 14 dni a jizvu ma teda škaredou i po 9 měsicich,,,ono asi zaleži jak kdo to snese
tak to je věc nazoru.44hod.mě by trefilo 😀 ja rodila v ponděli jako po,ut bolesti,ale vše ti tlumi a od so normal doma funguji,dnes už ani nevim,že jsem na cisaři byla.jizvu vubec necitim a mužu teda řict,že je mala a i pěkně zašita,jak řikam každy at si vyber co mu vyhovuje nejvic. 😉
holky jaky mate taška do porodnice?ja zatim nic nemám ani nejak nevim co sehnat

@slaboska No tak ji blejskni v rozcileni alespon se pobavime 😅 😀 😀 kojici frajerka ted tu budes valet machry co jak ti to jde prsa jak balony 😀