IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 hele třeba to fakt byli poslíčci,sama jsi psala že jsi ve snu rodila už v listopadu,tak aby Viktorka nechvátala za vámi
@mariiianka to by bylo nejak moc brzy, co myslis?ja vubec nevim, ale bylo to neprijemne, fakt jako menstruacni bolesti
holky tak teď mě zase Adélka pobavila,ukazuju jí ty body s tím made in maminka a tatínek a říkám přečti si to ,tak čte made in čína a já ne znova ,tak to přečetla,jak to tam je a povídá,to jako,že je vyrobený v tobě? 😀 😀 😀
@renca1978 to je jasný,že by bylo,ale i to se stává,teda né že bych tě chtěla strašit,to vůbec ne.Hele třeba to bylo ono,já to nezažila,na mě to přišlo rovnou,takže s tím zkušenosti nemám.Ale zkusto magnézko,pokud ho nebereš,to by mělo pomoct
@mariiianka tak to je dobry,Ada je perla hele a koupila jsi taky to body ja a segra jsme tym
@hanndy nekoupila,když nevím co se nám narodí a tam to měli s klukem a holkou a nebo holkou a holkou,ale třeba později dokoupím,to není problém 😀
@renca1978 tak to já bych nikam nešla,protože já nic neoblíknu 😀 .Dneska jsem si vzala bundu,ale bohužel jsem jí nezapla 😅
:@mariiianka ja fakt nevim, co budeme nosit az bude mrznout............asi plavky, ty jsou elasticke 😀 😀 😀 😀 ty bych dala
@renca1978 no já se hlavně děsím,co já budu za měsíc dělat v těch Krkonoších 😀 ,to byl docela blbý nápad 😀 😀 😀
@mariiianka no jooooo, vlastne jo.............tak ted se smeju 😀 tak uvidis, treba snih nebude 😀
@renca1978 tak to je dobrý,když teď je to v pohodě.Mě docela bolí záda a v noci mě kolikrát tak píchne na boku,že se nejde ani pohnout,jako těhotenství je fakt mazec,nechápu,jak někdo může říct,že je to nejkrásnější období ženy.pro mě je to kolikrát utpení
@mariiianka mne se tehu docela libi, ale vadi mi to casty curani a sem tam jakoby se mi mala narvala do podbrisku, uplne musim chodit ohnuta, nebo spis radsi nechodim vubec............az to boli...............uz jsem tady o tom psala, taky to mivas?
@mariiianka jsou dny, kdy je vse ok, a jsou dny, kdy se neciktim uplne fit..................jeste bych mela poprat ty hadriky..............no vubec se mi nechce
Holky ja jsem si v Kiku koupila 2trica s dl.rukavem jsou krasne napinaci max.spokojena a mikcu nuchnaci ta se taky krasne napne,koupila jsem c.42,tak doufam ze to mi postaci az do konce a jeste si tam asi dojdu pro 3 kousky 😀
@hanndy 😀 😀 😀 .Taky mě to štvalo,že nevím,že bych to objednala,vidíš a takhle to mám furt,vlezu do obchodu a můžu já něco koupit,no nemůžu,v neutrálních barvách toho mám až až

@mariiianka a vubec nevim ale z ceho.............jim porad stejne.ale to uz mi rikalo hodne holek, ze v tom 3 trimestru uz to jde samo