IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 běž si Reni vyvětrat hlavu,mě by to taky vzalo (nebo spíš veme 😒 ),ale uvidíš nebude to tak hrozný,jak to vypadá 😉
@ak24 no já se picnu,tak koukej hodně odpočívat,jen ať ještě u tebe zůstanou prďolky malý
@mariiianka a cemu se divis dyt jsme tady takova banda plasanek 😀 😀 😀 je v poradku musi,kdyz mu kupujeme takovy hezky vecicky na sebe ne?? 😀 😀 uplatkarka 😀 no a kde jako mame teda tu fotku?? za chvilku se ti bude zdat jak ti prostrci ruku pres pupik a zamava ti 😀 😀 a to bude ten pravej cas na Bohnice 😀
@slaboska a já si ráno říkala,jaký hezký datum to dnes máme 😒 .Ještě že já dnes nelezu k dr.,to by byla pohroma sama o sobě
@hanndy fotku bych vám ráda sem dala,ale bohužel 😀 😀 .No posledně se mi zdálo,že je malinký už na světě a to jsem měla taky dost.Manžel sAďou ho dostali na hlídání,venku mrzlo,šli na procházku,oni nabalený a to maličký v kočárku pod dekou a když jsem ho odkryla,tak měl na sobě jen body s krátkým rukávem.No jako fakt už blázen zralý do Bohnic 😀 😀 😀 .A takový sny mě provází celkem často.
@mariiianka to budu odpočivat ,dase řic že odpočivam hodne ale asi to choděni po venku mi neprospiva,,tak rano odvest maleho do školky a pak odpoledně proněho zajit a nic vic
@ak24 to víš jak jsou dvě,tak se tam už mačkají.Ale ty čtyři týdny to dáš 😉 a samozřejmě čím dýl tím líp.A ty budeš rodit normoš nebo císařem
@mariiianka ty tak to je dobry 😀 alespon vis ze ho nemas pujcovat v zime,ale az v lete 😀
@mariiianka ty ji mít nebudeš,nesmis!!!!!stačí ze to má jedna z nás,tak bud v poho.
ahoj holky,to je děs jak se blíží školka tak mám furt nejaky tragický sny o malym
@renca1978 zatím v poho jsem,ale to víš,že o tom přemýšlet budu,co se má stát,stane se a já už to teď stejně neovlivním
@mariiianka no za 4tt jsemnebrala 3 kg a celkem 7,5 kg,,a rodit nevim jak budu necham se prekvapit
@ak24 tak to je ale zase hezká váha se dvěma prckama,to já mám už možná s jedním 😅 .Aha,já myslela jestli ti něco už naplánovali
tojo ,,ne nenaplanoval nebo řekl že mužu porodit i zitra ,,ale prej do 38tt nevidržim,,planovam že jak prekrocim 37tt tak mi naplanuji porod ale že tet ho nebude planovat nebo prej je otazka času kdy začnu rodit,,
@renca1978 je tak tebe postihla tehu cukrovk,neboj to je v poho pokd nemusiš bejt na inzulinu,me to čeká za měsíc a od poprve už vím že to není žadna tragediemalyho se to vubec nijak nedotklo,třeba uplnej paradox je že kamaradka ji nemela a mala mela po porodu pořád hodne nizkej cukr v krvi a strašily ji že muže mit postižeej mozek ale naštěstí je to ok dohnaly to příkrmama.takže se vubec neboj a žadnej stres to cukrovku spíš pohání než jídlo
@mariiianka rosim te vube se mi ho ted od školky davat nechce,asi jak se bojím tak se mi furt zdá že se mi třeba utopil,nebo nekde blbě spadl,dneska mi vyskočil z vlaku no sou to takový kraviny ale rano si vždycky oddechnu že to byl sen
@ratatooy to jsou takový představy maminek,to znám.Ale neboj to zvládnete 😉 .Ale nepotěším tě,tohle tě už bude provázet celý život.Jak se Adélka někde opozdí,tak už maluju taky černý scénáře

@ak24 no co to je dnes za den ☹ ale už jsi 28tt nějakou dobu ta jěště budou tak to bude ok.
@hanndy jasny,vydržime vše 😉 a ty vysledky budou až za tyden?