IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@hanndy tak on na hospodu není nebo spíš nemá čas,ale to je jedno,každopádně to stojí za to 😀
@ratatooy ja jsem sem posledni fotku před porodem sem davala a malem se sem nevlezla 😀
@mariiianka no tak koule si neni jista,co mam dělat 😉 ale přiklani se ke klukovi 🙂
@renca1978 ja ho taky neviděla,ale bylo mě blby to sem napsat a pak jsem ho našla 😀
Holky mam na Vas veeeelkou prosbu.Vanessce se v pusince udělala moučka a na to sepouživa gencialkaale u nas maji vypadek a neda se sehnat,prosim nepodivaly by jste se u Vas ve městě a neposlaly by jste mi ji?penizky bych poslala předem na učet,aby jste neměli strach,že to nepošlu.mala ma toho celou pusu,neboli ji to,ale vadi a nechce jist,tak je hladova pořad plače ☹
@slaboska no počkej počkej,předtím holčička,teď zase kluk,tak já jsem z toho už blázen 😀 .Jééé,škoda,že jsi to nevěděla včera,byla jsem v lékárně
@ratatooy ok,dikz moc jsi zlata.tak mi to na3testi mame jen v pusince.
@hanndy prav2,6ena to nic jineho neni,bzli jsme u Dr. ☹
@mariiianka nevedela,vim to ode dneska 😉 no pockej ney se to narodi koule se rozhodne 😀
@slaboska zabira pry Pagavit a tantum verde, potirat..............a vyvarit vysterilizovat dudliky, hele rano se muzu zastavit v lekarne a rovnou bych ti ji poslala..................alae ja osobnee bych zkusila neco jinyho, ne tu fialku......kdyz tak posli adresu do IP, a rano pokud ji sezenu odeslu ihned
holky mate nejakej tip na dobrej filmík,nejakou komedii nebo romanták,nebo nejakej hudební film?manža je dneska v trapu tak abych se mela na co koukat
@ratatooy no my to stále nevíme,nechtělo se ukázat co má mezi nožkama 😀 ,poslední šance bude 21.10. a pak až v prosinci.Hold bude překvápko 😉
@mariiianka tak překvápko taky dobry a kdžy jste to vydržely do ted tak už bych se nechala asi překvapit

@slaboska ja bych chtela videt s jakym pupkem si šla rodit