IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka ahoj no a kde se dneska toulaš? 😀 na hanču se ani neptam ta děla jěště Ružu 😀
@slaboska trošku mi to trvá no,musím dneska uklízet než odjedeme,v sobotu u nás bude neteř,tak aby mě nepomluvila 😀
@mariiianka tak to jsem rada,protoze ten nas fakt nadchnul a co jsme cetli ty recenze,tak vsichni max spokojeny a prodavacka taky chvali ze z tech levnejsich kocaru co tam maji je tento bez problemovy,akorad vybrat tu barvicku 😅 😀
@ratatooy tak mě by zajímalo,jak ho mam v sobě napresovanýho já,poněvadž přes den se mi boulí jedna strana a večer celý břicho a hlavně se na mě večer vyřádí,šlape mi na močák a to dost bolí
@hanndy taky jsem večer projížděla kočáry a nakonec jsem usoudila,že se ze mě stane asi klokan s kapsou 😀 ,protože mě ty barvy nějak neuzajali.Pak jsem dostala od Pepana skoro vynadáno proč lpím na jedný barvě,tak ať si vebere co on chce,mě už to ničí 😅
@mariiianka jinak ani nemluv Maru naš rajtuje nejvíc v noci a nekdy to celkem jako dost bolí

@slaboska radši jeeeee,jeste by ses lekla vorvaně 😊