IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 jj Reni,je to přesně tak jak vidíš 😀 ,ale já to tak nějak pociťovala od začátku 😀 .A že je to kluk to jsem poznala na první pohled i já 😀 ,jen Pepa nevěděl,kde má co hledat 😀 😀 😀
@mariiianka to je bomba,krásně ti to. Vyšlo.holka a kluk.co na to Ada,ze bude mít brachu????Takze Jožka???🙂
@renca1978 no snad se nezmění v holku 😀 ,Adélka ta říká od začátku,že chce bráchu,o ségře nechtěla ani slyšet 😀 ,tak snad jsem jim to splnila.Jožínka já nechcííííí
@renca1978 to si piš 😉 ,ale nějak to stále nepobírá,že to jako fakticky bude kluk 😀 ,to víš u něj v rodině jsou totiž samý holky 😀 😀 .Jinak se nám TP posunul na 17.12.,vážíme 1809 g a co je důležitý,že se konečně otočil hlavičkou dolů 😅
@hanndy Hani díky moc 😉 .No někdo Vám to tu s těma holkama musí překazit 😀 .Víš co dneska v kiku padlo peněz za odměnu 😀 😀 😀
ahoj holky
@mariiianka tak teda kluk joooo,konečne to víte tak máš radost ne že bude páreček🙂
@mariiianka tak mate termín den po nás tak kdo první???
j doufám teda že se taky otočil pač ty pohyby cítím už jinak a jinde
@ratatooy no už bylo na čase 😅 .Hele mě to bylo celkem jedno co to bude,ale vědět jsem to samozřejmě chtěla a radost taky je.A třeba budeme rodit obě ve stejný den 😀 .Hele já jsem to vůbec nepocítila,že by se nějak otočil,protože ty pohyby jsem měla stále stejný,ale jsem ráda,že se tak stalo a doufám,že už tak zůstane 😅
@mariiianka me je to jasny ze jsi se rozsoupla 😀 ale my s holkama stejne vedeme 😅
ahojky maminy,tak dneska mame za sebou prvni očkovani,mala tak plakala až mi vhrkla slzička ☹
@mariiianka gratuluji k Jožkovi 😀
@renca1978 teda tobě se to už krati 🙂 už chod s taškou i na zachod 😀 jinak o vikendu jsme chodili s malou po prochazkach,protože bylo krasně,ten vikend tak rychle utekl a už musel Romča do prace a jsme sami.jsem mu řikala,že musime vyhrat ve sportce,aby mohl byt pořad s nama 🙂 a jak se dneska maš?
Teda Vy všichni jak se mate?
@ratatooy tak ani dneska školka nebyla lepší.Hele neboj on se do toho dostane
@mariiianka no dneska řval už co se vzbudil pak jsme teda šly a jakž takž to šlo,a já sem pak ztrávila cely opo u zubařky ale aspon mám zuby zpravený před porodem

Milé tety koníkovky,tak Vás všechny moc zdravím 😉