icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

renca1978
31. říj 2013

@mariiianka ja prave porad nevim..............ano, je to drahy, ale ta vize ze by to holce mohlo nekdy zachranit zivot, nebo treba nam, nebo v budoucnu jejim sourozencum................je to ale dost penez, a taky se bojim, aby to tam nekdo treba omylem nerozmrazil..............nebo nejak jinak znehodnotil

mariiianka
31. říj 2013

@renca1978 no právě.Budeme se muset hooodně modlit,aby se nám tohle vyhlo velkým obloukem a nikdy to nebylo potřeba 😉

hanndy
31. říj 2013

@mariiianka fakt já to zítra blejsknu 😕 😅
@renca1978 no pravé jsou to fakt vyhozeny prachy ,ale bazarovej by mohl byt OK.. 😉 já jsem na něj koukala ale padá mi net...
Holky nechcete mi některá přijet povlict perinky ja tuhle činnost nesnasim

mariiianka
31. říj 2013

holky já bych dneska pořád jenom jedla a hlavně spala 😀

renca1978
31. říj 2013

@hanndy teeeeda, styd se..................po skoro rodickach chces, abychom ti prijeli prevliknout pelech??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to je drzost................. 😉

mariiianka
31. říj 2013

@hanndy já jsem někde na netu viděla jeansový botky a samozřejmě to bych nebyla já,abych si to uložila že 😅 ,tak musím ještě projít a koupím je taky frajerovi 😀 a v kiku měly malou riflovou košili s bílím tríčem,tak doufám,že až tam pojedu,že ještě bude

mariiianka
31. říj 2013

@renca1978 Hanča to chce asi už z nás dostat nebo co 😀 😀 😀

slaboska
31. říj 2013

@renca1978 ja ten kočarek měla vybrany,ale Romčovi se nelibil jak je hranaty,jinak ja se do toho ružovyho zamilovala 🙂

renca1978
31. říj 2013

@mariiianka taky mne to napadlo........... 😀 😀 😀 😀

renca1978
31. říj 2013

@slaboska mne se prave driv vubec nelibil ale vcera jak jsem ho zkusila byl moc super

slaboska
31. říj 2013

@renca1978 taky už maš smulu,už maš koupeny tak si o něm nechame jen zdat 😉

slaboska
31. říj 2013

tak ja už se zase loučim Vaness si žadna moji společnost 🙂 😉

hanndy
31. říj 2013

@renca1978
@mariiianka 😀 ale jdete bobinky já jen jestli některá nemate zálibu v prevlikani postýlky..asi ne 😅 😅

mariiianka
31. říj 2013

@hanndy to zmákneš i bez nás 😉

hanndy
31. říj 2013

@mariiianka já taky dneska koukala na klucici body košile koskovana zelena bozi ....a v tescu maji botky,ale docela drahy

hanndy
31. říj 2013

Kam jste se všechny podely? Nebojte já už mám povleceno 😀 😀 😀

slaboska
1. lis 2013

Dobre rano ospalci 😀

hanndy
1. lis 2013

@slaboska dobrý 😀 Vanes te vytahla z pelisku

renca1978
1. lis 2013

Ahojky,já se dneska konečně vyspala....

slaboska
1. lis 2013

@hanndy jo už o pul pate a ja už nemohla jit spat,protože na 7 jsem musela na krev.o pul 6 usnula a chapeš,že spi jěště tedka!!!!kdybych nikam nemusela tak bych se dnes krasně vyspala jak
@renca1978 😀 😀

hanndy
1. lis 2013

@renca1978 tak to je super

hanndy
1. lis 2013

@slaboska k vůli čemu jsi sla na krev? Dyt ti to říkám porad ze mas hodný dítko koukni jak krásne spinka 😅 😀

slaboska
1. lis 2013

@hanndy na štitnou žlazu jak jsem byla těhu tak mi navyšovali davku tak to potřebuji zase snižit.o pul 5 ti připada hodna?neboj taky na tebe dojde 😀 a vsad se,že zitra vstane o pul 7 a už spat nepujde 🙂 mrška jedna malinkata 😉

hanndy
1. lis 2013

@slaboska dojde,ale az v unoru 😀 tak si prispite o víkendu no..aha to je porad jaký srani vid stitka ,cukr nejkrasnejsi období ženy 😅

slaboska
1. lis 2013

@hanndy eboj unor je za rohem 😝 furt něcohlavně je to na 7 a nikoho nezajima,že maš male mimčo prostě musiš přijit a basta 😠 tak hlidal tata 😉

renca1978
1. lis 2013

@slaboska Romi jakej budes pouzivat krem na oblicej pro malou na zimu???

renca1978
1. lis 2013

@hanndy hele Hani, ono to je fakt za chvilku, ani se nenadas a unor je tady 🙂 leti to jako blazen..............myslela jsem, ze se mi to strasne povlece kdyz jsem doma, ale opak je pravdou.............za chvilku uz i ty budes mit hvezdicku doma v postylce 😉

renca1978
1. lis 2013

@slaboska ja uvazuji o 100% bio bambucke maslo bez parfemizace, anebo Bioderma ABCDerm cold cream............potrebovala bych radu, porad se neumim rozhodnout

hanndy
1. lis 2013

@renca1978 me to taky hrozné utíká a prez vánoce se to prehoupne ani nebudu vědět jak a pak už malou můžeme čekat každým dnem..ted hledám inspiraci do pokojicku,už bych nejradši zarizovala,tady jsem našla v jednom albu krásný pokoje

renca1978
1. lis 2013

@hanndy jojo, ono se da dneska udelat krasnej pokojik..................my se snazili udelat to hezky ale v ramci moznosti..............pak dejme tomu cca za |3 roky to stejne zase uzpusobime jinak primerene veku Vikinky.............ale myslim, ze se nam to docela povedlo, jeste pristi tyden primontovat vypinac a zasuvky a je hotovo 🙂

Strana