IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@hanndy jo Renča má pravdu,já včera než dojela z nákupu slupla půlku pečetě,mňááám a to byl taky tanec 😀
@mariiianka
@renca1978 ona je na slasdky asi už zvbykla,protože tohle na ni vuubec nezabírá,no uvidíme ale dlouho to nechávat nebudu
@mariiianka určite..dneska jsem si na tebe v Tescu vzpomela,měli tam vanocni body a botičky za puulku
@hanndy vážně 😕 .Sakra ta že jsem se tam taky nestavila.Ale já mám nějaký objednaný,tak doufám,že to příjde.Ale pojedu tam koncem týdne,tak se podívám jestli mají i u nás 😅 .No to jsi mě zase naladila 😀 😀
@renca1978 a co ty mamino,za 14 dní už budete ve třech 😵 ,jsi na to připravená 🙂
@mariiianka já se ti omlouvam 😅 ale byli krásný az doma mi došlo ze jsem ho mohla vzit kamosce,budu se tam muset ještě zastavit..počkej tobě to ještě nepřišlo..?
@renca1978 😀 😀 😀 neboj to příjde.Reni mě to poprvé došlo,až když jsem jí měla u sebe jako že je fakt jen moje 😀 😀 😀 .Teď mi to taky nějak nedochází a ještě že budeme mít kluka,co jako s ním budu dělat 😀 ,s pindíkama já to neumím 😀 😀 😀
@hanndy to se neomlouvej,buď u nás bude nebo nebude 😉 .a kolik to stálo.NeNe,oni psali na netu,že to bude skladem víc jak týden,tak snad to bude,já měla tam těch věcí víc a ty taky zatím skladem neměli.Kdo si počká ten se dočká a já jsem ráda,že teď jim to trvá,protože penízky budu mít až ve středu 😀
@mariiianka spis premyslim, jak to vsechno zvladneme...............vubec nic z toho co ma prijit si neumim predstavit...............a citim se provinile, ze uz nebudu moct davat tolik pece i Barneymu, nevim proc mam takovej pocit...............malou miluju uz od zacatku, silene se o ni bojim..............bojim se, abychom byly zdravi, aby Pepa prijel kazdej den v poradku domu.................porad mam nejakej spatnej pocit.............ze toho stesti je tak moc, ze to neni mozny ze se musi stat neco spatneho, zarucene.................asi blbnu...........asi se uz budu bat celej zivot o svoji rodinu, a patri to k tomu.............jinak si to nedokazu vysvetlit
@mariiianka no a s pindikama se to naucis, nebooooj 🙂 tak neuvidis ho poprve, vid????? 😀 😀 😀 je super, ze Vam to s chlapeckem takhle vyslo, ja bych pak chtela taky kluka
@mariiianka hele nevim na cenu jsem radši nekoukla,ale je to nova kolekce tak to bude asi prda...tak jsem dala prát první kousky na malou,akorad peru v normálním prasku a nevim jestli to mám pak vzít ještě v dětským,tohle jsou hadrriky od kamosky,byli trochu zajety jak byli dlouho zavřeny v pytli..co myslíte?
@renca1978 Reni takovy stavy jak maš tedka ty jsem měla i ja ☹ pořad jsem si řikala jestli vše zvladnu,jestli se mala narodim cela a v pořadku atd.no masakr,ale to přejde. 😉
@hanndy ja taky tenkrat měla pocit,že malou špatně citim a šla jsem na pohotovost,tak si taky zajdi oni Ti malou natoči a budeš mit klid.
@slaboska Romi, nejak z toho ze vseho zacinam mit hruzu...................i z toho pobytu ve spitale, ja jsem silenej pacient, tim jak uz tu medicinu delam tolika let, a znam veci..............tak asi tezko u mne obstoji argument sesty na Jipu, ze pred ni musim vypnout mobil, ze to rusi pristroje..............uplne mam obavy
@renca1978 Reni neboj,ja se taky všeho bala třeba jsem si řikala zda ji budu umět vubec přebalit,nakrmit,oblict a vlastně jak vše zvladnu.a pak jěště když jsem viděla jak je malinka a drobna tak jsem si řikala,že to nedam a šlo to samo,fakt.no a co tak si tam s tebou užijou,věř,že jsou horši pacienti něž ty,ktera tam budeš chtit telefon.u nas to teda taky nepřipadalo v uvahu,dostala jsem se k němu až ve 13hod.

@hanndy tak ji posli do briska neco sladkyho a uvidis jak ti zatancuje 😀 😀 😀 😀