IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Holky,tak nam snehulacci prezili rozmrazeni,trosku to ze me spadlo tak ve 12 si pro ne jedu,myslete na me
@mariiianka Tak ti přeji ať se bublinkám u tebe líbí a budou tam chtít zůstat až do úplného konce 🙂 Hodně štěstíčka přeji 😉
@mariiianka taky preju hodne stesti at ti to vyjde ja uz jsem taky konecne doma mam u sebe 2 snehulacky a 2 porad cekaji u ledu
@sakalmilion ahojky,tak jak ti dnes je?V úterý na tebe budu myslet a držet palečky 😵
@mariiianka ahojky...no ráno mě ještě pěkně bolelo břicho..byli jsme nakoupit a asi jsem to přehnala...byla jsem ráda,že jsem si pak lehla a vzala paralen na bolest ☹ ted už je to mnohem lepší...jen lehce pobolívá podbřišek..jo jinak tobě držím pěstičky,at se bublinky držej 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@sakalmilion víš že se máš šetřit 😉 .Jen hezky odpočívej.A jinak děkuji,snad se udržej,aspoň teda jedno.Jinak samozřejmě že se přidáš,to je jasný 😵
@sakalmilion tak s tim se pocita akorad si nepomatuju vsechny a na tabulku jsem zapomela 😀
@mariiianka no spis si myslim ze vam to pokazim ja 😒
@hanndy na takový věci nesmíme ani pomylet,musíme myslet pozitivně.Ale červíček stále hlodá a hlodat bude,to je jasný.Už aby bylo za námi aspoń těch 10 dní co 😀 ,jak to má člověk vydržet
@sakalmilion to me taky zajima ty mas pred sebou kristalovou kouly ci co? 😀 tak ja jsem vetsinou byla ta smolarka ktery to jako jediny nevyjde,uvidime co zmrzlinky dovedou

@hanndy no jasny z tech hormonu,je jich až dost,me te sliznici vubec nemeřily,ale vm že minimum je 7mm a ja sem u ivf mela myslím 12mm