IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka mame labradora, tak ja teda nevim, bojim se, aby mu to nedavalo moc veliky pecky...............pritom je to takovej mazel, tak nechapu proc zacal zdrhat, se na nej zlobim
@mariiianka ale nejak brzy, neni mu jeste ani rok 😀 😀 😀
takze cokoladicka s vajickem, jooooooooooooooo??????????????????hmmmmmmmmmmmmmm, dobry 😀 😀 😀 😀
@renca1978 no ale vysvětluj to psovi 😀 😀 😀 .Holky mam vycházky,jdu chvíli na vzduch.Když mi to půjde,tak vám sem pak hodím fotku,co máme doma mi za zvěřinec 😉
@mariiianka Ty brdo.............jak se spolu vsichni snesou?jsou krasni 🙂 a holcicka je taky moc hezka 😉
@renca1978 v pohodě,akorát když se jedná o jídlo,tak ta chlupatá dělá zle,jinak je taky nejmladší,budou jí 2 roky.Ta vepředu dnes slaví 10 let a ta vzadu tý je 6 let a je to dcera.A holčičce je 7 😀 a kolikrát mi příjde jak pubeťačka 😕
@mariiianka to je hezkyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂 taky to musi bejt narocny.............mame jednoho, ale vyda za deset 😀 😀 😀 hlavne mi na tom nasem vadi, jak porad vsechno a vsechny olizuje, myslely jsme ze z toho vyroste, ale dela to i ted v 10 mesicich 😒 jaka byla prochajda?u nas uz je dnes relativne tepleji, tak jen tak dal..............a nejakej slunecni paprsek uz by se taky hodil 😀
@ratatooy tak jsem taky zkoukla dortiky,jako smekam jses fakt sikula a od kud ze js 😀 i??
@mariiianka to jsou ale hovadka to bych nedala me staci kdyz se na me rozbehne to nase trdlo a nevim kam uhejbat
@renca1978 my máme velkou zahradu,takže mají výběh super,akorát když teda někam jdeme do polí,tak ovčandy jdou bez vodítka,ale moskevačka nesmí,protože hned by taky zdrhla,takže má smůlu.Jinak venku krásně a taky vyhlížím sluníčko a ono nikde.Jinak o víkendu bych chtěla zkusit testík,ale nevím jestli na něm něco najdu 😒
@mariiianka tak to musi byt pekne naprdla ze oni litaji a ona nemuze co? Jejda ja doufala ze o testiku tady zatim nikdo mluvit nebude,ale my jsme na tom uplne stejne tak ty by jsi mohla byt pokusnej kralicek,podle me je to brzo
@hanndy my jí stále domlouváme,že kdyby nezdrhala,že taky může 😀 .No vidíš a už mi to asi nedá 😀 .Tebe to ještě neláká 🙂
@mariiianka me to nelaka do te doby nez o tom zacne nekdo kecat ja se soustredim az tak na pondeli,ale jestli tam budes mit ducha,tak ja v po.musim mit taky

@mariiianka no fuj vejce a cokoska jo 😝