IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Ahojky holky…tak ač jsem ještě neměla, tak jsem si dnes v práci dělala krevní test HCG a bylo 248 😀 😀 😀 to je akorát na jeden den zpoždění..podle MS bych měla být 4+1.. …volala jsem do CARU a objednala se na 26.4. na UZ…ještě v pátek si to zkontroluji pro svůj klid, zda roste.. 🙂
@mariiianka a dneska jel bratranek pracovne nekam za Jicin to vedet,tak bych tam na tebe dojela 😀
@sakalmilion tak to je krásný,gratuluju 😵 😵 😵
@hanndy no vidíš,tos klidně mohla a já se tolik nudila 😀 .Jinak ráda bych ti poradila,ale sama nevím jak ☹ .Však mi ještě taky nemáme vyhráno.
Ahoj holky,tak na dnešní kontrole hcg 107 ☹ Ráno se mi rozjela mrcha,takže závěr-biochem.těhu...No a 2.5 jdu na kontrolu zda je vše dole v pořádku a další cyklus hned na KET pro nanuky 🙂 Takže poslední týden v květnu by měl proběhnout KET a už teď jsem plná energie a nadšení na další pokus 😀 Kéž bych uměla popohnat čas...Kdyby bylo na mě tak už tento cyklus jdu,ale doktor říkal 1 cyklus počkat,tak počkáme a snad se dočkáme zdárného a šťastného konce 🙂 Těším se jak malá holka 🙂 A vám všem tu přeji moooc štěstíčka a hlavně zdravíčka a gratuluji 😉
@hanndy a s čím????Jooo,jako s tou výhrou jo,no mě jen mrzí,že ti to nevyšlo a já si to tak přála.
@reennddyy Tak to jsem ráda,že jsi plná energie 😉 .Další kolo už dáš a výjde to,uvidíš.A neboj ono to uteče a květen je tu 😉 🙂
@mariiianka no hele vedet ze tam jede,tak jsem fakt prijela,byl tam na otocku s kamionem,tak by jsme mely tak 1,5 hodky napokec a samozrejme ti naplacat za ty reci 😀 ,
děkuji holky,ale i přesto vše se snažím myslet stále jen a jen pozitivně,jak to jen jde 🙂 A hlavně už mám zas na co se těšit 😉 A vzhledem k tomu že začíná být venku teploučko,tak to určitě rychle uteče,protože můžeme chodit hrát tenis na hřiště,jezdit na kole,jezdit na výlety a to je oproti tomu ležet pořád doma 100% recept jak zabít čas a nemyslet na to 😉 Takže věřím že to rychle uteče 🙂
@ratatooy ten Utroš by \Ti to měl zastavit. Snad to dneska ustane..... Raději ho ber orálně. bereš ho po 2 kusy 3x denně? Já měla test dneska bílej opět, je ot po 7 dnu a z ranní moči, tak tomu už nedávám. Minule jsem měla ducha na 7 den. Nebo je ot jiné u ET a KETU? Dnes si koupím asi jiný test, ten mamatest... No, tojsou nervy, co? Máš krásné HCG, tak to bude oki. Polehávej a šetři se do toho pátku!!!!
@ratatooy ty by jsi mela soupnout malyho k naky teticce,nebo babicce a byt chvilku v klidu a hlavne po zavedeni toho utrose,tak hodku lezet,aby se ti dobre rozpustil a neodesl ti tak rychle kolik teda zavadis?? A Rendy mela hcg vetsi,neco pres 300,ale jak plod odchazel tak se ji hcg zmensilo na 107
@ratatooy právě mi dala v lékárně ta testy Dr. Max, chtěla jsem 3 a v každém balení je 2,tak jich mám 6 kusů. Já právě myslím, že ta ranní moč je přesnější. Přes den hodně piju a lítám na wecko pořád, tak je moč naředěná. Zkusím ještš zítra. Kéž by to bylo opožděné u kETU. Ale Tys měla 7 den krásného ducha na fotečce....
@lucina100 no taky sem nevěřila až mi v albu poradily udelat test odpo a čarka byla daleko vyraznější,prej to tak po ketu je dost často
jinak nevim jestly mi utrouš pomuže protože když sem špinila i s agolutinem,to je vlastne stejnej lék akorát že se dává přimo do svalu pro lepší učinnost

@hanndy ahoj, ty nás teda napínáš. Kdy jdeš na krev?