icon

IVF - vyšlo někomu na první pokus?

krmv
10. zář 2015

Dobry den,mame tri Iui za sebou a je tady uspesnost do 20procent a zvazujeme IVF kde je uspech pry pres 75 procent tak se ptam zda to nekomu vyslo na poprve.dekuji

Strana
z2
tehulka1167
16. zář 2015

Ano ivf schvaluje pojišťovna. Bez toho to nejde.

frami
28. zář 2015

Mě vyšlo 1. IVF a pak hned 1. KET. Takže 100% úspěšnost. Držím pěsti, ať se zadaří. 🙂

barmarks
28. zář 2015

Nám se dvakrát nepovedlo IUI A IVF se nám povedlo hned na první pokus 🙂

karolina82
28. zář 2015

U nás ET zavedeno jedno, 1.KET zavedeny 2 a 2.KET zavedeny tři uprosila jsme lekarku skoro po kolenou)..a výsledek dvojčata páreček..zlatíčka naše 🙂

martinek14
7. říj 2015

Ahoj tak dnes jsem se dozvedela ze na nevyslo 2 iui zvazujem zda uz rovnou nemame jid na ivf 😒 co myslite?Oba jsem v poradku

krmv
autor
7. říj 2015

@martinek14 Pokud jste v porku tak bych dala iui jestdm jednu sanci.njm vyslo treti iui.drzim pesti

martinek14
7. říj 2015

@krmv Manzel taky chce jeste jednou.Tobe moc gratuluji.3x to jsou uz fakt nervy ja to dnes pekne obrecela

krmv
autor
7. říj 2015

@martinek14 drzim pesticky a urcite se zadari

barmarks
8. říj 2015

@martinek14 Po druhém nepovedeném iui jsme se rozhodli jít na ivf a zadařilo se na první pokus.Jsme také oba v pořádku,doktoři nás sice přemlouvali na další iui ale nedali jsme se,na mimčo jsme čekali 4 roky.Přeji hodně štěstí 🙂 Držím palce 😉

barakara
8. říj 2015

Nam vyslo IVF hned na poprve. Mela jsem dlouhy protokol a jinou moznost jsem ani nepripoustela 😀

falca1
7. lis 2015

Při prvním pokusu jsem si nechala zavést 2 to nevyšlo, ale měla jsem ještě jedno zamražené a další měsíc z 1KETu jsme měli krásnou holčičku.

sistr
14. únor 2016

Ahojte, já mám za sebou IVF ve Zlíně - ET nepodařilo se (dr. Kovalčík), pak KET - biochemické těhotenství (dr. Štochlová - nedoporučuji!!!!), u tohoto posledního KET (dr. Chovanec) jsem se úplně vyprdla na testování, protože u minulého jak jsem měla to biochemické mi ani jeden test neukázal pozitivní výsledek a to jsem měla HCG 10,8 a po třech dnech už 38 a ikdyž byl test citlivý od 10 jednotek byly všechny bílé. Takže jsem stresovala dvakrát (testy nic, krev pozitivní). Teď jsem počkala až na krev, šla jsem s tím, že tam nebude vůbec nic a ejhle, 13 den po KET HCG přes 2000 jednotek a už byl vidět na UTZ i gestační váček (máme fotku). Takže holky nestresujte se testama, počkejte na krev. Horší je to teď euforii z toho že to vyšlo, vystřídaly nervy aby bylo vše ok, strašně se bojím kontroly za týden ve čtvrtek, kde už by mělo být vidět srdce. Mám úzkostné stavy a nevolnosti, nemůžu nic jíst. beru Utrogestan 4-2-4 a k tomu estrimax 4 x denně, plus Fraxiparin injekci na břicha denně. Takže teď bojuju s psychikou....místo těšení se a radosti mám stres aby bylo vše ok.

kyticka1986
17. únor 2016

@krmv 6 x IUI nevyšlo, už jsem nechtěla čekat po 4 letech jsem IVF , první pokus a jsem 22 týden

kuc
17. únor 2016

Nám také vyšlo hned 1 IVF, a letos v květnu mu bude již 16.let. První návštěva Caru 23.6.1999, začala jsem stimulovat 22.8.1999, 2.9.1999 odběr 2 vajíček , 4.9.1999 et 2 embrií ( 3 a 5 buněčné). 19.9.1999 první pozitivní test, 27.5.2000 porod krásného syna 2580g a 47 cm. přeji všem takto rychlý proces bez komplikací

markatka
20. dub 2016

Moc vám všem, kteří máte za sebou úspěšné IVF, gratuluji! Příští týden nás čeká první odběr a snad to dopadne a bude i transfer.. Už abychom to měli všechno za sebou a samozřejmě úspěšně..

kyticka1986
21. dub 2016

@markatka přeji ti štěstí, je to dlouhá cesta ale ten pozitivní test to je nádhera. 😉

kuc
21. dub 2016

@kyticka1986 Ano, pozitivní test je určitě nádhera, ale co teprve první ultrazvuk, první kopaneček, a tomu pocitu kdy ti poprvé přiloží prcka na bříško se zkrátka nevyrovná nic. Přeji všem co nejlepší průběh IVT, následně těhotenství a krásný rychlý porod zdravého miminka. Držte se holky přeji všem jen to dobré

monie2
21. dub 2016

@sistr bohužel toho stresu se nezbaviš až do konce 🙂 ale tak od 22t to u mě lehce povolilo, ale stejně sem tam malého kontroluji Angelsoundem...když mi přijde, že se nehybe nebo hybe moc. Manžel se mi dost směje 😎

wwerru
25. dub 2016

@monie2 co to je Angelsound?

zdenek_kral
7. zář 2019

Nám vyšlo IVF hned napoprvé,... jedno vajíčko ze dvou... Dnes je dcerce 9let...

eleanor30
7. zář 2019

@kalipso to my taky a z jednoho jedinneho vajíčka máme krásnou půl roční vymodlenou dceru 😃👶👍 ale prošla jsem si hyperstimulákem..

denimarie
22. říj 2019

Dobrý den je mi 36 dvě děti mám z předchozích vztahu ale mám přítele který touží po miminku ale musíme to řešit přes ivf kde jsme dostali i žádanku bohužel se léčím se štítnou žlázou která má vliv i na plodnost a mám málo vajíček a chci se zeptat má některá stejný případ a otěhotněla po první ivf a kde udělají vše ať to vyjde děkuji za odpověď

Strana
z2