icon

IVF září 2018

mufinka86
24. srp 2018
lovelik
22. říj 2018

@lenatko91 ahojky 😊 Promiň, že jsem se neozvývala, ale nějak o víkendu nebyl čas...
Takže jsem to samozřejmě nevydržela a testovala už 11. den v sobotu a na testu sněhobílo 😢 včera večer jsem začala kešte trošililinku špinit a dnes to pokračuje také (zatím jde opravdu jen o nepatrné špinění), ale testy už nemám a zítra jdu na krev, tak uvidím, jak to dopadne... i když si velku naději nedávám...
A jak ty?

janca209
22. říj 2018

@beedrunka Přesně tak, vůbec žádné příznaky. Držím pěstičky, ať to dobře dopadne. 😊

lenatko91
22. říj 2018

@lovelik v pohodě 🙂 jak přes kopírák.. V sobotu ráno na testech bílo, večer už slaboulinké špinění. Včera jsem už špinila silně docela, ale krvácení to není. Teď jsem chvilku po odběru krve, tak za hodinu a půl už budu vědět.. Ale sestřička řekla, že to ještě nemusí být ztracené, tak uvidíme... Dnes máme s manžou "výročí " (slavíme ho každý měsíc - popřejeme si a dáme si něco dobrého), tak by bylo super, kdyby se stal zázrak a mohla jsem mu donést dobré zprávy. Ale moc tomu nedávám. Každopádně ti držím palce, aby u tebe bylo všechno v pořádku!

lovelik
22. říj 2018

@lenatko91 moc na tebe myslim! Snad vse dobre dopadne a budete moci vecer slavit♥️Moc bych ti to prala! 😊dej mi vedet, ja jdu na krev zitra, tak taky napisu. Doufam, ze vysledky budou jeste ten den jako to mas ty😊drzim pesticky!😘

lenatko91
22. říj 2018

@lovelik tak bohužel 😞 ale dáme měsíc pauzu a zkusíme znova, tentokrát minimální stimulaci. Prej by mi to v mém případě mohlo sednout líp.. Doufám, že ty zítra dopadneš líp, budu na tebe myslet! 😘

lovelik
22. říj 2018

@lenatko91 moc mě to mrzí, dám zítra vědět....a neméte nějaké mrazáčky?

lucik253
22. říj 2018

@beedrunka V noci jsem mela tvrdy prsa ze neslo lezet ale nevim co to muze byt

evelinah
22. říj 2018

@lucik253 může to být z Utroše,ale i těhu 😉. To se uvidí.

evelinah
22. říj 2018

Já jdu do dalšího nativu, v pá na ultrazvuk. Snad to už tentokrát klapne.

zanette82
22. říj 2018

Kdyby jste někdo potřeboval ultrogestan mohu darovat zůstali mi 3 krabičky

zanette82
22. říj 2018

Za malinkej zbytek gonalu a ty kapky hormonální

zanette82
Odpověď byla odstraněná
zanette82
Odpověď byla odstraněná
lenatko91
22. říj 2018

@lovelik právě nemáme, toto bylo jediné kvalitní embryo. Ostatní se přestaly vyvíjet a nebo byly nekvalitní. Ale i to je pokrok, napoprvé odpadly všechny ještě před transferem. Takže ten inofolic a reproman co berem, asi mají něco do sebe.. Ty bereš nějaké vitamíny nebo tak?

lovelik
22. říj 2018

@lenatko91 já beru fembion a celkově ho beru asi tok 😁 člověk stále doufá a nic, jinak mě se teda trochu spustila menstruace, ještě to není tak hrozné, ale už bych to nenazvala špinění...
Já jdu zítra na krev a doufám, že budu moci mluvit s doktorem a domluvíme se co dál, ráda bych šla na KET (máme 6 mrazáčků, ale nevím, jaké kvality- to mi ani neřekli teď)tak bych možná byla i pro 2 embya...
Jinak jsem četla, že u IVF je to jako sázka do loterie - že tím průběhem doktoři teprve vidí co a jak, talže věřím, že další odběr bude u tebe lepší a že se zadaří..
Mimochodem jaké všechny testy ti dělali? Mě právě nic moc- byla jsem na laparce, pak hormonální profil, pak jsem byla i na štítné žláze - ta je ok, pak nám dělali test na pohlavní choroby, nic víc...

lucik253
22. říj 2018

@evelinah Jo no utros 😞 kdovi no

evelinah
22. říj 2018

@lucik253 musíš věřit,že se zavrtává mimi

lucik253
22. říj 2018

@evelinah joo to si preju moc 😍 to cekani na tom ivf je nejhorsi

evelinah
22. říj 2018

@janca209 A co ty, jak jsi na tom? Doufám,že je vše v pořádku a jsi už z nemocnice doma.

evelinah
22. říj 2018

@lucik253 no to mi povídej, ale je to celé jen o čekání...ultrazvuky,OPU,správný vývoj embryí,transfer,TT a pak strach až do porodu,když to klapne. Ale stojí to za to 😍

lucik253
22. říj 2018

@evelinah Vsechno slo celkem rychle ale cekat ted na vysledek to je vecnost 🙁 jo presne pak strach aby vse slo i dal

janca209
22. říj 2018

@evelinah Děkuji za optání, ještě jsem v nemocnici, hematom tam furt je, má 8mm. ☹ Zítra mě prý pustí domů, ale furt musím mít naprostej klid.

lucik253
23. říj 2018

@janca209 Tak drz, myslim na tebe a odpocivej

janca209
23. říj 2018

@lucik253 Děkuji. Jak se cítíš? Zatím všechno dobrý ne? 🙂

lovelik
23. říj 2018

@lenatko91 tak už sedím u doktora a mám menstruaci, takže to beru dneska jako formalitu.... snad se uvidim i s doktorem a probereme co dal...

lucik253
23. říj 2018

@janca209 Dnes sem uz v praci. Nevim co to je ale vecer a v noci mi vzdycky tak ztvrdnou prsa,nejde lezet 😏

lucik253
23. říj 2018

@janca209 Ted pul dne mne dost picha vlevo 😕

lenatko91
23. říj 2018

@lovelik to mě moc mrzí :( A mluvila jsi s tím doktorem? Domluvili jste se co dál?

janca209
23. říj 2018

@lucik253 Tak může se bobek hnízdit. 😉

lucik253
23. říj 2018

@janca209 jeee ze by 😇 a jak se ti dari?

Strana