IVF září 2018
@lenatko91 aha, tak to jámám neschopenku (bez vycházek) ... první dny mě to štvalo, ale teď si to jžívám, odpočívám a jen lituju, že jsem nešla hned po OPU, protože to me fakt bolelo břicho...
Jsem učitelka, takže se opravdu od 8-14h a někdy i dyl nezastavím - učení a dozory, někdy není čas se ani napít nebo dojít na wc...
@lovelik jak kdy.. Někdy vůbec a z toho se mi třeba protiví jídlo. Bolí mě hlava a podbřišek, občas mě píchne pořád ve stejném místě. Ale klidně to všechno může být utrogestanem. Spíš se snažím se nesledovat, aby to nebylo vsugerované.. Už ať je pondělí ať vím na čem jsem :D utíká ti to doma?
@janca209 Ahojky,jak ti je?
U mne:
Dnes máte tato embrya:
7 x kompaktovanou morulu..…ideální stav ve vývoji pro dnešní den
3 x 14 buněčné embryjko …… ideální stav ve vývoji pro dnešní den
2 x 2 buněčné embryjko …… správný vývoj pro dnešní den
1 x stop vývoje
Zítra Vám budu moc držet pěsti
Nezapomeňte si užít zítra svou ranní dávku léků.
@lucik253 No krása, to bude bojovníků. Ty 2 buněčná, to mělo být asi 12 buněčná ne? ☺️ Jinak já furt ležím, ale už jen lehce špiním, zítra mě čeká ráno ultrazvuk a pokud bude všechno v pořádku, tak propuštění domů. 😊 Doufám, že bude nějakej hodnej doktor a všechno mi pěkně ukáže, hlavně doufám, že se prcek drží a všechno je jak má být. 🙂
@lucik253 ja jsem taky po ket dvou bublinek 19.10.mi byly vlozeny. Toto obdobi cekani je silene. Veeim a doufam, ze se aspon jeden prdolka chyti. Dva dny jsem odpocivala, ted uz funguju normalne, dneska probehla i prochazka. Taky mam testovat 2.11.na dusicky. Jinak zatim nic necitim, ale vim, ze bublinky se teprve zabydluji tak nic ani citit nemuzu... A jak vim od janca209 priznaky nemusim mit zadne. Drzim pesti.

@lovelik dělám v kanceláři, takže jsem šla do práce den po transferu. Jen se fakt šetřím. Manžel mi zakázal nosit všechno co je těžší jak 2kg 😃 a ty jsi doma? Právě, hlavně kvůli té psychice bych tam jela. Uvidíme jak v pondělí dopadnu. Dnes si zas říkám, že by to mohlo vyjít. Snad mi ten no stress vydrží 😀