IVF září 2018
určitě to vydrž, jak píšeš nejhorší jsou právě tady ty stresy. Chce to klid, já o stresu něco vím, prošla jsem si peklem a fakt to bylo hrozné, ale až jsem se hodila absolutně do klidu poslední KET vůbec neřešila, už si plánovala, že dám výpověď a najdu si jinou práci, po KETU jsem si na něj celý týden ani nevzpomněla a ono ejhle vyšlo to. Ty nervy dělají strašně moc, věř mi.
Ahoj, muzu se k vam pridat? Jsem po 1.ivf, testy pozitivni, potvrzeno z krve. Jen mi prijde to Hcg (657j.) na 16 den po ET nejak malo ☹️
@ivorys já jsem měla HCG 16 den do KETU něco kolem 1300, bohužel to nakonec skončilo potratem v 6tt. Teď u úspěšného těhu jsem měla 11 den HCG 798 a 18 den 8500. Ono není, ale důležitá výše HCG, ale spíš to jestli je růst lineární a HCG se co 2 dny násobí. Každá můžeme mít hodnotu jinou, takže bych až tak na ni nekoukala
@lenatko91 mám 1.pokus, ale 6x jsme byli na IUI, takže samozřejme doufám, že se na nás usměje štěstí, kolem mě všichni rodí a u nás stále nic😦 jinak přesně jak píšeš, utrogestan je prostě na 🤮😁 doufám, že nám to dopadne. A odkud jsi? Já z Pardubic.
Jinak beru jen utrogestan a prednison a pak fembion.
@ivorys Moc se tím nestresuj, já si nechávala odebírat krev v práci, řekla jsem si, že hcg bylo sice nízké, ale roste pěkně, pak jsem ale začala špinit, tak šup další odběr a hcg nerostlo tak jak jsem si představovala, takže další nervy navíc. Stejně musím počkat až do 25.10. na ultrazvuk.
ahoj, prosím nevíte do kolika let přispíva pojištovna na IVF v iscaru?
@lovelik já jsem měla ještě inofolic kvůli PCO a asi zabral.. V prvním pokusu na transfer nedošlo, všechny se rozpadly. Teď z 8 oplodněných 1 kvalita B a 3 horší kvality, ale to ani nemrazili.. Tady taky všichni rodí a těhotní. Nejvíce mě to štve u takových, co ani nechtějí a dají to pryč a nebo u takových "socek".. Ale čím nižší IQ tím ke asi vyšší plodnost nebo já nevím 😀 jinak jsem od Zlína
@lenatko91 aha, tak snad to teď vyjde, já jsem měla teď 14 foliklů, z toho 10 zralých a nakonec mi ještě 6 zamrazili... takže bude něco na příště (které snad nebude)... ale taky jsem si prošla vším možným - operace, endometrióza, lázně, hormonalní léčba a už bych si miminko zasloužila 😁😁😁přesně jak píšeš - někdo otěhotní jen když se o někoho otře! Kdy budeš testovat, vydržíme spolu?
@lenatko91 já testnu asi v neděli ráno, přecejen jsem o den dýl po transferu...hlavně ať nedorazí menstruace...
V lázních Františkových jsem byla po operaci cysty celý měsíc, ale byly tam se mnou holky po nevydařených ivf... bylo tam krásně, je to dobré taky na psychiku, takže doporučuji 😉😊

@lenatko91 tak to je asi těžko říct každá to má jinak, je to i dle toho, jak rychle se vajíčko uchytí. Já jsem měla třeba 6tidenní a už 7den po ET či KET test byl pozitivní, ikdyž to pak nedopadlo, až poslední KET testovala jsem, až o vík. před krví, pač já jsem na krev chodila, už 9 den, když bylo vajíčko, tak staré, prý to už se v krvi ukáže 100%. A 9.den mi ukázal digitální test 2+3 a dnes jsem 28+6. Na testování je dle mě nejlepší ten digi.test je sice dražší, ale ukáže jasně a víš na čem jsi a nestresuješ se lovením duchů.