IVF září 2018
@lovelik v pohodě 🙂 jak přes kopírák.. V sobotu ráno na testech bílo, večer už slaboulinké špinění. Včera jsem už špinila silně docela, ale krvácení to není. Teď jsem chvilku po odběru krve, tak za hodinu a půl už budu vědět.. Ale sestřička řekla, že to ještě nemusí být ztracené, tak uvidíme... Dnes máme s manžou "výročí " (slavíme ho každý měsíc - popřejeme si a dáme si něco dobrého), tak by bylo super, kdyby se stal zázrak a mohla jsem mu donést dobré zprávy. Ale moc tomu nedávám. Každopádně ti držím palce, aby u tebe bylo všechno v pořádku!
Já jdu do dalšího nativu, v pá na ultrazvuk. Snad to už tentokrát klapne.
Kdyby jste někdo potřeboval ultrogestan mohu darovat zůstali mi 3 krabičky
Za malinkej zbytek gonalu a ty kapky hormonální
@lenatko91 já beru fembion a celkově ho beru asi tok 😁 člověk stále doufá a nic, jinak mě se teda trochu spustila menstruace, ještě to není tak hrozné, ale už bych to nenazvala špinění...
Já jdu zítra na krev a doufám, že budu moci mluvit s doktorem a domluvíme se co dál, ráda bych šla na KET (máme 6 mrazáčků, ale nevím, jaké kvality- to mi ani neřekli teď)tak bych možná byla i pro 2 embya...
Jinak jsem četla, že u IVF je to jako sázka do loterie - že tím průběhem doktoři teprve vidí co a jak, talže věřím, že další odběr bude u tebe lepší a že se zadaří..
Mimochodem jaké všechny testy ti dělali? Mě právě nic moc- byla jsem na laparce, pak hormonální profil, pak jsem byla i na štítné žláze - ta je ok, pak nám dělali test na pohlavní choroby, nic víc...

@lenatko91 ahojky 😊 Promiň, že jsem se neozvývala, ale nějak o víkendu nebyl čas...
Takže jsem to samozřejmě nevydržela a testovala už 11. den v sobotu a na testu sněhobílo 😢 včera večer jsem začala kešte trošililinku špinit a dnes to pokračuje také (zatím jde opravdu jen o nepatrné špinění), ale testy už nemám a zítra jdu na krev, tak uvidím, jak to dopadne... i když si velku naději nedávám...
A jak ty?