IVF září 2018
Ahoj, za sebou druhou konzultaci v CARu, vyšetření,krev, spermio, teď termín s genetičkou a doporučeno IVF-ET v listopadu... a vůůůbec nevím, co mě čekááá 😀
Ahojky...Tak schvaleno a 26.9. jdu pro Gonal
Holky průšvih. Včera uklízel injekci s Puregonem můj muž a zapomněl ji dát do lednice 🙈 teď jsem ji tam dala, ale celou noc byla na lince. Myslíte, že je to velkej problém? Nevím, jestli si večer můžu píchnout nebo ne. V neděli jinou ampuli neseženu. To mě tak štve!
Ahoj 🙂 jak jste snášely Gonal? Mám se připravit na nějaký změny? Já vím,že každá to má jinak...ale ptám se.Mějte se
Ahoj holky,tak nás čeká 3ivf bud září či říjen.. Dneska kontrola a cysta,tak kontrola při ms zda odešla sama nebo zůstává..
@lucik253 Břicho tě bolet nemusí, ale nafouklá asi trochu budeš. 🙂 Záleží jak snášíš bolest, mně doktor říkal, že absolutně nechápe, že mě nic nebolí. 😀 Po narkóze to přišlo, ale ani ne podbřišek, ale žaludek, to byl masakr. Ale na netu sem pak četla, že šlo o OHSS což mi doktor řekl, že budu určitě mít. Držím palce, ať máš co nejhladší průběh. 😉

@evawest je to důležité na imunologii reprodukci mne zjistil protilátky na placentu a hustou krev