IVF září 2018
Ahoj holky, ráda bych se k vám připojila v úterý jsem byla na et krásné bublinky - blastocysty prodloužená kultivace 😊
Teda holky to jsou krásný čísla folikulů...Já měla nejvíc 5 a to i s dávkou pro koně. Přeji ať jich zůstane vo nejvíc.
@lucik253 Ano podruhé jo, měla jsem z prvního IVF hodně špatné zkušenosti jen 3 folikuly, takže jsem řekla doktorovi, že jich chci hodně i za cenu OHSS, že když máme špatnou genetiku, tak nemáme moc šance na zdravé dítě. Doktor si to samozřejmě udělal podle sebe, ale udělal to skvěle. 🙂
@evelinah 1 IVF jsem byla ráda za 3, u mně byla nevýhoda, že u krátkého protokolu rostly folikuly moc rychle a bylo jich málo, tak jsem si pak trošku vydobila dlouhý protokol a bylo to o milion procent lepší. 🙂 Odebraných 19 folikulů, 12 zralých, 11 oplodněných, 6 bioptovaných a po pgs 3 zdravá. 🙂
Holky, jdu si k vám pro kousek podpory. Minulé pondělí jsem byla na ET, 1 pětidenní blastocysta kvality B. Dnes ráno jsem dělala test, protože ve spoustě případů v diskusích už byl pozitivní. No na mém sněhobílo, ani náznak. Na krev mám jít 22.10. tak si říkám, že to má ještě čas a zbytečně panikařím?
@lenatko91 ahooojky 😊jsem ráda, že tu potkávám někoho po ET- já byla minulé úterý (tedy před týdnem) a na krev jdu 23.10.
Já jsem si taky už dělala test, ale v pondělí , samozřejmě jsem to nevydržela a takový mini duch, který nešel ani vyfotit se mi objevil až po limitu...takže to samozřejmě neplatí... myslím, že je ještě čas, já bych chtěla vydržet netestovat, v pondělí mě to sebralo a asi je opravdu důležité počkat až do návštěvy u doktora...
Dneska ráno mě ale bylo špatně, motala se mi hlava a bylo mi zle od žaludku, říkám si, že by to mohl být příznak těhotenství, ale nevím... po utrogestanu se mi chce spát a beru ho od opu, tak si nemyslím, že by to bylo z toho...
Jaké bereš léky?

@lucik253 Neboj, vím, že to nafouklý břicho je opruz, ale to přejde, zatni zuby. 😉