Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
ahoj dievčatkááá zdravím všetkych hmm vždy to vyjde tak že ked ja osm tu tak tu nikto neni hm hihi 😀
@mamba555 jasně ráda 🙂 IVF je celkový cyklus,tj.hormonální příprava a podkožní aplikace injekcí k dozrání vajíček,potom následuje OPU odběr vajíček a oplodnění spermíkami v laboratoři a po této dlouhé cestě následuje ET (emryotransfer) přenos do dělohy 🙂 KET (kryoembryotransfer) je transfer ze zamražených embryek,které eventuelně zbyly z cylku IVF,ten už je rychlejší stačí jen hormonální příprava endometria(děložní sliznice) matky 🙂 🙂 🙂 Tak snad je to kapičku srozumitelné,kdyžtak napiš,děkuji 😉
@lola33 áno už viem takže ten ivf sme prešli s manželom aj s ato podarilo na prvy krát lenže bohužial bola osm v šiestom tyždni a na ultrazvuku nebolo nič vidiet tak sme to museli dat preč boli sme a aj ešte sme stoho smutny,ale v lednu sa chystáme n aten ket máme dve zmrazené tak snád stoho niečo bude a dakujem pekne velmi rozumitelne si mi to vysvetlila 😵
marty154 no tak sa držteee nech vám to všetko dobre dopadne
ja sa velmi bojim hm a ked s ato nepodarí mi to nepodarí zase to sklamanie
Ahojky všichni!!!Tak jsem dnes ráno nevydržela a testla 11 den po KET a to jsem si dala ☹ ,našla jsem doma jen jeden test a to málo citlivý 25 a nic sněhobílo......,ale po půl hodině se tam objevil jakoby dušík 😒 ,nejdřív jsem ho viděla jen já,pak i manžílek...Ale třeba jsme jen oba už paranoidní 😝 ,ale nevzdáváme to a doufáme,že se to do toho 14dne ještě pěkně vybarví!!! 🙂 🙂 🙂
A co Mufinko,jak jsi dopadla?Držela jsem palečky 🙂 🙂 🙂 a Marty už to máš za sebou?
Hezký víkend všem a děkuji moc Mambičce za super podporu!!!
mufinka0ahoj nada ja osm strašne rada že som ta tu našla juj to je super hihi tak sa drž a ozvi sa aj ty ahojte dievčatááá 😵
Hezký večer děvčata,
tak OPU konečně za mnou,bylo to bezva 😀 hlavně narkóza,krásně jsem se vyspinkala.Všichni tam byly na mě strašně hodní-Repromeda je fakt super 🙂 Odběr se povedl a teď musíme počkat do pondělí kolik bojovníčků to zvládne.Jde některá v pondělí na kontrolu????
Tak všem hezký večer.

@mufinka0 Hezký večer,tak mažu na telku papa 🙂 🙂 🙂