Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
@bublenudle tak si to pořádně užij,odpočívej a už se budu těšit,páááá 😉 🙂
Ahojky spolubojovnice,přeji všem krásný den 🙂 🙂 🙂
@lola33 já jsem dneska akorát uvařila a po obědě jsme chtěli jet do Brna koupit nějaký dárky,ale mic jsem nevymyslela a nějak mě to ani nechytlo,nikdo nic nechce a nějak nemám nápady....(mi něco poraď) 🙂 A hlavně vždycky někde narazím na dětský obchod a závidím těm ,kdo tam už nakupuje..... ☹
@valkat jojo to znám,taky bych nakupovala miminkovský jak blázen,ale jsem hodně pověrčivá,tak se držím 😝 ,já dnes objednala manželovi dvd,přívěsek na krk od Stormu a parfém a chlapy v rodině vyřeším novou autolékárničkou,brášku parfémem a nejhorší jsou naši a tchánovic"nic nepotřebují"takže klasika,jsem bezradná...... 🙂 🙂 🙂
🙂 🙂 🙂 🙂 krásný večer všem,mažu na telku papa 🙂 🙂
Ahojky Děvčata
Všechny Vás zdravím,my letos vánoce taky moc neřešíme,každému koupíme jen nějakou maličkost a sobě navzájem taky,protože nám se tedy poštěstilo a budeme mít na vánoce ten ze všech nejddražších a nejkrásnějších dárečků,naši princezničku,taky jsem nevěřila z prvu,že se to povede,ale děvčata nebojte taky se Vám příští rok povede,uvidíte,je to chce čas,vím,jak se to lehce říká,všem Vám to moc přeji.
A kde mám všechny své spolubojnice těhulky???????
Kde jste kdo,chtěla bych vědět,jak Vám je,a jak se Vám daří.TAk se tu sem tam ukažte
zdravim holky
@lola33 Ahoj,dneska ráno školení,což byl hnus a potom rychle zpátky do práce,jsem utahaná jako kotě....už se fakt těším na odpočinek přes víkend,ale také nějaké pozitivum,dneska mi došel balík s novýma záclonama,tak si je pověsím na Vánoce......a co ty,jaký jsi měla den? Dneska za mnou stála maminka s dvojčátkama asi 2 roky a byli užásní-holka s kluk,ale musí to být záhul když ti nemá kdo pomoct....... 🙂
@valkat Ahojky,tak jsi měla pěkný frmol,ještě že jsou ty víkendy 🙂 ,my zítra jedem na nákupy,už poslední a chci vyřešit Ježíšky pro všechny a pak už mě nikdo nikde do svátků neuvidí 🙂 🙂 🙂 Jojo dvojčátka musí to být záhul,ale zase si říkám,že si to člověk odbyde naráz,myslím tím naší situaci a pak nemusí podruhé podstupovat IVF 😝 ,chceme totiž jednou,pokud to půjde děti alespoň dvě,takže osobně bych je moc ráda měla ty dvojčátka 🙂 🙂 🙂
@lola33 taky bych chtěla ty vánoce dořešit ale nějak nemám letos nápady a nikdo nic nechce takže mi ani nenapoví..já si myslím,že budeme vděčné za každé miminko které se zadaří,ať je 1,2 nebo 3....pro nás to bude obrovské štěstí a proto nechápu některé rodiče ,že svoje děti nechtějí..... ☹ ☹ ..
@valkat A jak dlouho jste se snažili,než Vás doktor poslal do Repromedy???Já jsem ve 30 vysadila antikoncepci,nějak zvlášť jsme to neřešili a asi 1,5roku po vysazení jsem šla za doktorem s manžílkovými spermíkama a on koukl pod mikroskopem a řekl ajajaj a poslal nás do Repromedy a teď to bude rok co jsme tam začali jezdit.....
@lola33 já jsem vysadila po svatbě což je skoro pět let,ale měla jsem blbého doktora který nic neřešil takže jsem to po 3 letech odešla k jiné doktorce a ta zjistila že máme špatný spermiogram takže se nám to ani nepohlo povést.....bral nějaký vitaminy a další už vyšlo docela v poho,takže nás do repky poslali asi po roce a půl......protože to stále nejde....

Zlatíčka,všem přeji hezký večer a užijte si zítřejší volníčko,jdu se naložit do vany,konečně 🙂 🙂 🙂 papa