Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
@bublenudle ahoj zlatí,jj jsem krásná,však je uvidíš,ještě je budu mít.....dneska jsem zase k.o.,ale aspoň nemyslím na to co bude....ono to přijde až bude dva dny před..... ☹ ale neee,nesmím se stresovat ikdyž v mojí práci to moc nejde....zítra můžeme odpočívat celý den,huráá.... 🙂 😉
@valkat Ahojky 🙂 🙂 🙂 já ho chudáka cpu pořád něčím 🙂 🙂 🙂 co vyčtu,aby chudák nebyl zase až moc zdravej 😀 ,člověk by pro miminko udělal vše,manžel říká ze srandy,že by snědl i slepičák,kdyby to pomohlo 🙂 🙂 😝 ,jojo také jsem se modlila,abych byla v pořádku,aby šlo IVF,když jsou spermíci pomaloučký a líní 🙂 😉 ,ale pak když jsme prodělali všechny možné testy,tak by to mělo být v pohodě,tak uvidíme 🙂 🙂 🙂
@valkat Ahoj beruško,já měla den hruza...ráno dala Gina k babičce do školky,hafíka 😎 a lítala...takže td došla teprv domu a jdu se zabalit a rano tradááá brm brm tutuuutu jedéééém 😀 ...notas si neberu,ale občas mrknu 😉 ...chci si odpočinout a jinak bych čučela furt na net hahahaha...písnu ti smsku...zlati,měj se krásně,jak se vrátim tak hned dáme kafčo 🙂 budu se těšit...tak paaaaaa
@lola33 Daří už jsem o.k.to víš 10nezdar -jsem zvyklá.Od pátku byl 1den -jsem to dostala a tak zas valím prášky.dnes 5den,12 mám jít na ultrazvuk a podle toho transférek asi 30.11.uvidím,já ale se sliznicí problém nemívám spíše naopak-mívám ji vysokou.Budou mi rozmrazovat 3 darované tak uvidíme jak to půjde.S těma mraženýma mám obavy,ale uvidíme.A co ty? 😅
😵 😵 Takže Berušky,já se balím a zitra frčím....mějte se tady krásně,občas sem mrknu ale notas si neberu,at si vyčistím hlavu....moc na Vás myslím mějte se kráááásně a pak se hned ozvu....paaaaaaaaa 😉 😉
@paja1 Ahojky já jsem to dostala hned po vysazení hormonů mrchu a užila si jí 8 dnů,fuj 😝 ,teď odpočívám,snažím se nenervovat,ale bohužel to nějak nejde či co a těším se na leden,i když jinak nemám tento měsíc vůůůbec ráda 😝 ,budu na tebe myslet opravdu 🙂 🙂 sakra musí to už klapnout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@bublenudle krásné volníčko,odpočívej a čerpej síly 🙂 🙂 🙂
@lola33 Uvidíme já jsem ty mražáčkové měla už asi 4x a nikdy nic.I když pravda je ,že vždycky tak dvoudenní.Ted (promin možná se opakuji-nevím co kam písnu)mi volal doktor na embryologii a domluvili,že když jsem tam starý inventář tak mi rozmrazí prý D5.to prý budou 5-denní blastocysty.A jsou zamražené 3mimča.A kdyby je prý rozmrazili a nebyli schopné tak mají v záloze ještě další-balíček 😀 😀 .Tak člověk musí vždycky věřit jinak by nemělo cenu na to chodit.

@lola33 ahoj, jojo je to naše 1 IVF, nevím jestli mám kvalitní stádia, na diskuzích všude čtu jak mají holky zavedené blastocysty, a hetchující blastocysty a tak dále a já mám "pouze" morulku a začínající blastocystičku, ale to je ta nevýhoda diskuzí, že má člověk s čím srovnávat, takhle řekne dr. to je dobré, vše jde jak má a je to na nejlepší cestě, jenže ty pak příjdeš domů a přečteš si co ostatní a začínáš pohcybovat. Ale to každopádně nic nemění na tom že tady na diskuzi budu stále ráda chodit pro rady 🙂 ráda šmejdím po diskuzích a čtu si zkušenosti 😉 Taky držím palečky aby jsi nakonec otěhotněla přirozeně a třeba IVFko nakonec nebudete ani potřeboat, papa