Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
@valkat Ahoj zlati,tak hlavně at jsi brzo zdrava...mužem hupnout přiští týden na kafčo,hmm ?? 😉
Ahojky děvčata,všem děkuji z apřání,jsem ráda,že už jsme doma.Malá je hodnoučká pořád jen spinká.Jak budu mít trochu času,dám fotečky.Je to úžasné být mamčou,všem Vám to přeji
@bublenudle Ahoj beruško,promiň ale příští týden budeme mít největší blázinec ale mohla bych po vánocích,mám 29. a 30. dovču,tak bych měla spousty času....co ty na to? Dneska jsem už po hodině v práci byla bez hlasu,ale já to přetrhnu a budu zase fit......
Ahoj holky,takže nic,negativní.Nešel nám počítač až ted to můj zprovoznil.Tak jsem se nemohla ozvat dřív.Mám domluvený ještě jeden pokus ne konec ledna,ale příští týden v uterý jdu na hysteroskopii,prostě se jim to nezdá,mají ted 70% uspěch a já jim nejdu do hlavy.Jinak se prý mají zdražovat.o asi o 10-15%.To jsem minule platila za čerstvá 82tis,má být o 15tis dražší.Hrůza.zítra jdu do práce tak kuknu ve čtvrtek ráno.držte se. ☹
@bublenudle Ahojky zlatí,jasně určitě si napíšeme,třeba také nepůjdeme hned v lednu,uvidíme,co paní doktorka 🙂 🙂
@valkat beruško,tak se domluvime a pisnem si smsku 😉 budu se těšit paaa
@lola33 třeba budeme pak bojovat spolu....tentokrát to určo vyjde... 😉
@bublenudle to by bylo fajn,přála bych to tu nám všem,už je to dost na psychiku ☹ ☹ ☹
@lola33 No jak říkám,tento pulrok byl pro mě katastrofa..jen prášky hormony,2xIVF,1XKET,čekání,slzy,zklamání..nervy v kýblu...2011 BUDE NÁŠ ROK...pevně tomu věřim 😉
ahojky Bery,moc děkuji,tak to vážíte tak jak mi ted.Je dobře že je vše v pořádkua drž se
@valkat Tak tak ,to by bylo,aby sakra už nebylo 😉 2011 JE NÁŠ ROK-)) 😵 😵
@zazy Zlati,moc moc moc velká gratulace.....at je maličká hlavně zdravá,jelikož vše ostatní bude určitě mit od své maminky...hodně štěstí a uživej si to.. 😵 😵
Pavli a Buble moc moc děkuji
@bublenudle bublí,pro mě byl hrozný celý rok ☹ ☹ ☹ ,ale věřím,že příští bude lepší a pro nás tady ten nejlepší a nejplodnější 🙂 🙂 🙂
@lola33 Nooo,prostě 2011 je náááš 😉
@bublenudle Jasně dvě šťastné jedničky 🙂 🙂 🙂
🙂 ...nebojte holky,už nám to určitě vyjde a ty 11 nám pomůžou ke štěstí...... 😉
zdravim holky je tu niekto????,
Ahoj holky,krásný sobotní večer........
Ahojky děvčata,tak jsem Vám dala aspon dvě fotečky malý,pak ještě přidám

@lola33 Ahoooj beruško,tak to je fajn,dej vědět kdy pujdeš..já chci jit až v březnu,a taky proto že tentokrát bude i to PGD no a to je dražší..taky mi koncem ledna budou dodělávat nějake testy... 😉