Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
ahojte holky, chtěla jsem se vás zeptat, dělali vám v Repromedě imunologii? A kdy? Za jakých podmínek? Tento týden jedem do Repromedy domluvit se na druhé IVF a chtěla bych si o to zažádat, ale nevím jestli mi vyhoví, máte zkušenost??? Díky 🙂
Ahoj holky, můžu se zeptat, je tady někdo, kdo absolvoval v Repromedě v rámci IVF i PGD( genet. vyš. embryí) a s jakými výsledky? Moc děkuji🙂
A ještě, pokud jste někdo přecházel z nějakého Caru do Repromedy, tak Vám všechny vyš. dělali v Repromedě znova nebo brali v potaz výsledky z předchozího Caru a vyžadovali je a za jak dlouho jste se dostali po přestupu tam na další pokus IVF?
A kde ev. najdu ceník Repromedy? Díky moc.
Ahojky kočky,tak Vás moooc všechny zdravím...tak jsem byla v Repromedě na pohovoru..a třetí IVF podstoupím koncem unora nebo začatek března..musím i PGD takže mi to napočitali na 65 tis..musí mi dodělat par vyšetření...jinak jak se chystáte na Vánoce?? napečeno,uklizeno??? mějte bse krááásně a krásnou nedělu 🙂 🙂
ahojky,u nás napečeno,uklízí se pořád a není to vidět.Ale na vánoce se těšíme-hurá 😀 😅
@bublenudle Ahoj beruško,já myslela že ses ani nevrátila.JJ já jsem stihla všechno a teď mě schvátila nějaká choroba....A jak ses měla,odpočinula sis? Víš co se říká,do třetice všechno dobrého....teď už to vyjde.uvidíš........
@bublenudle Ahojky tulačko 🙂 🙂 ,tak to je super,přesně tak do třetice všeho dobrého 🙂 🙂 🙂 to vyjde!!!
My jdeme příští týden domluvit se na 2IVF,tak jsem zvědavá,kdy půjdeme my.....
Holky děkuju nervy už pracují na plné obrátky.Začínám se bát a není mi cosi dobře,asi od stresu.diky ozvu se.
Holky dnes má být ve STŘEPINÁCH NĚCO O UMĚLÉM OPLODNĚNÍ.
Ahojky děvčata
tak mi jsme dneska dorazili z porodnice.Malá se jmenuje Verunka vážila 2980g a měřila 47cm.Je moc hezká.Všem co na mě mysleli moc děkuji a i já Vím všem ostanm přeji at to výjde
Ahojky Zazy moc gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frozinko jsou opravdu jak dva andílci jsou krásňoučcí 🙂
Díky holky!

@lola33 včera s tím došla jedna doručovatelka a já se dneska vzbudila a už to bylo.....