Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
Tak injekci mám za sebou,ale byla jsem zbabělá a musel ji píchnout manžílek..... 😒
Ahojky zlatíčka,tak jsem se sem po delší době podívala a koukám,že je tu samá čekatelka na //.Ono už to tak s mimičem nejde sednout si kdykoliv.Děvčátka na všechny Vás moc myslím,a přeji at všichni najdete // a budete zase o krůček dál k vysněnému miminku
Holky tak jsem si volala až ted já na to ráno zapoměla naštěstí tam ještě byli.Bylo 12 vajíček,dnes je 10 co se oplodnili.Tak prý do středy a uvidíme kolik a jaké budou.transférek ve středu v 12.30hod.Zatím pa večer se ozvu.držte se všechny.
Ahojda holky,nestíhám do číst, z porodnice nás tatka dovezl do nového baráčku a zatím nám tam nefunguje net.
2.1. se nám narodila holčička Eliška 50cm,3490g,nakonec císařem ,nechali mě trápit 19 hodin a pak když viděli,že se fakt neotevřu a jsem už bolestí šílená,tak císař .
Jsme mooooooooooooooooooooooooooooooc šťastný, Eliška je náš miláček. Myslím na všechny snažilky a držím pěstičky,at co nejdříve jsou z nich těhulky.

@mamba555 😵 Ahojky, tak koukám už máš miminečka u sebe 🙂 Mám z tebe radost! Tentokrát to dopadne dobře,...MUSÍ!!! A já tě budu v dubnu následovat 😉 😉 😉