icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

eviknufik
21. únor 2017

Třeba ne, já měla teď 3075 jednotek a z toho bylo 21 folikulů, co jsem se dívala na předchozí stimuly, tak u 5000 jednotek bylo 27 folikulů, při 2700 jednotkách bylo 20 folikulů ( to bylo ale v roce 2011- tedy 30 let). Každý a to reaguje jinak a navíc 1. Ivf je vždy pokusné, aby se zjistilo jak tělo reaguje. Někomu to vyjde, jinému ne. Mužů se jen zeptat kolik vám je let?

be_ruska
21. únor 2017

@eviknufik no mě je "teprve" 25. O to horší to pro mě je. Prý budu mít i předčasný přechod. A manželovi je 30.

eviknufik
21. únor 2017

Třeba ne, je fajn že jste šli do toho tak brzo, kdybychom věděli jak to bude, taky jdem do toho driv. Ještě teď si vzpomínám, jak jsme v roce 2010 dorazili do heliosu pro výsledku spg čerstvě po dovolené ještě s krosnama, abychom se dozvěděli tu špatnou zprávu. Jsme pak breceli oba dva. Hlavně že příčina se nikdy nenašla a vitamíny ani čínská medicína nic nezlepšila nakonec to dopadlo ale teď se zase nedaří:( ještě jeden pokus ivf jsem schopná podstoupit, ne z důvodu toho, že bych uz další nechtěla,, pokud nevyjde ani jeden z ketu, ale z finančních :(

be_ruska
21. únor 2017

@eviknufik to mě mrzí no ☹ to je právě to čeho se moc bojím. Že to nebudeme moc zkusit třeba víckrát z finančních důvodů.... mám známý,který to vyšlo na 300tis., ale oni na to mají...to já si můžu nechat jenom zdát. Ale tak nebudu teď myslet na nejhorší 😉 to bych se musela zblaznit

eviknufik
21. únor 2017

Bude to dobrý, uvidíš nezáleží na kvantitě vajec, ale na kvalitě. Věda pokračuje. To neznamená, že když se nám nedařilo, že vám se taky nepodaří. Hlavu vzhůru. Mě třeba stimulace nevadila, bavilo mne píchat a na narkózy jsem se taky těšila. Asi jsem divná 🙂 nejhorší jsou ty prachy :( ale snad by se měla změnit úhrada od pojišťovny ( měli by přispívat víc než jen 26000 a nějaké doplatky za léky), bohužel náš už se to týkat nebude, je to pořád v nedohlednu. A za co platili 300000? Nás to teď jako samoplátce vyšlo na 90000. To musela mít mega vajec, nebo to byla na tolika ivf?

be_ruska
21. únor 2017

@eviknufik Ježíš těch injekci se bojím jak čert kříže 😀 normálně mám fobii z jehel. Nikdy jsem treba dobrovolně na odbery nešla a teď půjdu po 4 za dva měsíce 😀
Přesně nevím za co všechno doplaceli, ale myslím že to byl až 8 pokus nebo tak nějak.

eviknufik
22. únor 2017

@be_ruska to se neboj, jsou to ty malé jehličky. 😀

be_ruska
22. únor 2017

@eviknufik tak dnešní odběr jsem přežila 😂 a teď zase čekat...

eviknufik
22. únor 2017

@be_ruska ta vidíš, kdy budeš vědět výsledky a dy jděte na další kontrolu? Já tam valím teď pátek na utz.

be_ruska
22. únor 2017

Až za 2-3 týdny. 13.3. Jde můj na spg a já až 20.

eviknufik
22. únor 2017

aha
tak treba se tam nekdy potkame ;)

be_ruska
22. únor 2017

@eviknufik joo to by byla dobrá náhoda 🙂

be_ruska
22. únor 2017

@eviknufik a z jaké části Brna jsi? 🙂

eviknufik
22. únor 2017

Bydlela jsem ve Slatině, od června bydlíme v Březině u Křtin🙂 ty?

be_ruska
22. únor 2017

@eviknufik já Brno střed 😉

eviknufik
22. únor 2017

Paráda tak to je všude blízko🙂 my brali Slatinice z finančních úvodu ale sen byl domeček, tak se zadaril. Ještě to jedno Mimi a není prázdný pokojík a bude ok🙂

eviknufik
22. únor 2017

Slatina, píšu z mobilu proto ty překlepy🙂

aidule
22. únor 2017

@be_ruska My už starší máme, ta šla přirozeně. Pak jsem zhubla a na 2 roky úplně ztratila cyklus včetně ovulace. Jinak jsem stimulovala podobně, jako eviknufik. Potřebovala jsem maximální dávky hormonů, s doplatkama za nadstandard nám to hodilo cca 47 000😉.
Genetiku jsme si taky nechali udělat, doktorka nám ji nabídla sama od sebe a hradí ji pojišťovna. Tak ať jsou výsledky obou už v pořádku a co nevidět se posunete o kus dál🙂 !!!

be_ruska
23. únor 2017

@eviknufik jojo právě mi to zatim vyhovuje to centrum ale jsme jen v podnájmu, tak až budeme pořizovat vlastní tak asi taky někde dal. Manžel by chtěl barácek ale já raději byt 😀 takže se ještě budem muset domluvit😀
Jinak dej vědět jak jsi dopadla na utz zítra 🙂

@aidule
Děkujeme moc. Taky doufám že se začne co nejdřív něco dít. Pořád jen to čekání....🙂

flawi
23. únor 2017

Ahoj holky, to cekani je na prd no. To ja bych mela jit na 4. KET posledniho mrazacka...nekdy konec brezna/duben.

eviknufik
25. únor 2017

@be_ruska tak sliznice 10 SC byla přes 7 mm a nějak folikul 11 mm. Na další kontrola mám jít v pondělí, kde se domluvíme, zda bude transfer v tomto cyklu nebo ne. Místo Tokarevy měla službu Veselá, tak mi vysadila prednison a doporučila nějaky imuserol od diochi. Tak jsem je objednala a uvidíme, zda to pomůže.

be_ruska
25. únor 2017

@eviknufik ahojky. Přeji pěkný víkend 🙂 Držím palečky ať vše dobre dopadne a transfer bude co nejdřív 🙂

A jak se jinak máte holky? Jak trávíte víkend? Můj muž má rymecku a kašel takže umírá a kuryruje se. Tak u nás nuda 😀

eviknufik
25. únor 2017

@be_ruska my jsme zdraví, malý je už týden u babiček, dnes jsme mu zařídili pokojík nábytkem, tak jsem zvědavá, co na to bude říkat🙂 jedem pro něj až další víkend, tak si tak trochu užívám. A psychické se připravují na ket🙂

be_ruska
25. únor 2017

Ty jo tak to máš oddych 🙂 určo bude nadšený 😉
V pondělí na tebe budu myslet😉

eviknufik
26. únor 2017

@be_ruska no snad jo, jsem zvědavá co bude říkat. V po neděli se ozvu, jak i to dopadlo, jestli proběhne transfer nebo ne.doufam že ano a výsledkem budou //🙂

aidule
26. únor 2017

@eviknufik Zdravím! Fyzická práce je taky super relax před KET 😉. Jdete na to výborně!!! Tak ať vám to jde od ruky a ke spokojenosti všech !!! 🙂

eviknufik
27. únor 2017

@aidule to sice jo, ale za relax bych to nepovazovala, uz posledni tri noci se porad budim, v patek jsem se vzbudila o pul 3 a pak, kdyz jsem usinala kolem 6, tak manzelovi zazvonil budik a bylo po spanku. Nevim cim to, jestli tim stresem, jestli to vyjde nebo ne, nebo tim, ze mel dojit kamos, ktereho jsem nevidela roky🙂 kazdopadne se bojim, že transfer v tomto cyklu nebude. Bud mam posunutou ovulaci, nebo nebude zadna, uvidim dnes. Vsude v centrech pisou, ze se zavadí embryo 19-21. den, ale když budu mit treba ovulku až 18.den? tak jestli to muzoz zavest az 23? Ma to vliv nebo nemá? musím se zeptat. Dnes tam bude Tokareva, tak uvidím....chodím k ní rada, ale jsem rada, ze tam v patek byla Veselá🙂

be_ruska
27. únor 2017

@eviknufik tak já čekám napnuta jak jsi dopadla 🙂

eviknufik
27. únor 2017

Tak folikul 15 mm, sliznice skoro 8 mm, teď mi kape intralipid, zítra si mam píchnout ovitrelle na vyvolání ovulace a 7.3 bude ket. Tak snad to vyjde

be_ruska
27. únor 2017

@eviknufik super 🙂 určitě to vyjde. Musí 😉

Strana