Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
@simiksim Když jsem byla poprve v Repromedě rok 2011, byla jsem u Hromadové, teď se snažím objednávat pouze k jednomu lékaři. Holt někdy to vyjde, někdy ne. Ja se snažím chodit k Tokarevě, dnes mi měla dělat UTZ a misto ní tam byl Kafka. Myslím že všichni jsou ok. Ale dle mne je nejlepsi chodit k jednomu, bo zná vaši diagnozu, kdyz s nim porad komunikujete.🙂
Už se mi to blíží- překlep
No mě to bolí, dá se to vydržet, ale já se vždy zatnu a pak hrajeme s dr na přetlačování. Minulý ket byl v narkóze, teď použila dr tenčí katetr, tak jsem to skoro ani necítila🙂
@eviknufik No já vždy chodila ke Kafkovi. Dělal mi i OPU a odstraňoval polyp. Dvakrát byla u Tokarevi a transfer dělala Hromadová,takže mix. Ale všichni jsou fajn.. No to asi bolí tou jakoby "námahou". Přijde mi,že když jsem v klidu,tak to míň bolí,ale už jen při chůzi zase cítím. Myslíš,že ta bolest by neměla být? Já mám smíšené pocity. Ty máš kolikátý KET? První?
@kajka2701 no můj je to 8 ket/et, z 5 mám kluka. Já mám pocit y pokaždé jiné. Když jsem čekala malého, Pichlo mne hned první den po ket a pak pořád popichování, další ket mě taky pořád něco bolelo, minulý ket byl 3 dny klid a od 4 dne bolesti jako na MS a 8 den mrcha, teď čekám, včera mne trochu bolelo břicho a Kříže, dnes už je to lepší, vyhráno stále není, jsem 4 den po ket. Kdy bude testovat? Já bych nechtěla pokud nedostanu ms vůbec a počkat až na krev, ale to asi nedám:(

Holky chtěla jsem se prosím zeptat, když jste šly do Repromedy, tak lékaře vám přidělí nebo si můžete vybrat (alespoň mezi pohlavím)? Nevím proč, ale bych chtěla raději ženu, než lékaře 🙂