icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

simiksim
27. únor 2017

Holky chtěla jsem se prosím zeptat, když jste šly do Repromedy, tak lékaře vám přidělí nebo si můžete vybrat (alespoň mezi pohlavím)? Nevím proč, ale bych chtěla raději ženu, než lékaře 🙂

be_ruska
27. únor 2017

@simiksim no tak já jsem šla rovnou k Hromadove na doporučení od známé... nevím jak holky.🙂

eviknufik
27. únor 2017

@simiksim Když jsem byla poprve v Repromedě rok 2011, byla jsem u Hromadové, teď se snažím objednávat pouze k jednomu lékaři. Holt někdy to vyjde, někdy ne. Ja se snažím chodit k Tokarevě, dnes mi měla dělat UTZ a misto ní tam byl Kafka. Myslím že všichni jsou ok. Ale dle mne je nejlepsi chodit k jednomu, bo zná vaši diagnozu, kdyz s nim porad komunikujete.🙂

aidule
27. únor 2017

@eviknufik Jéé, to je paráda!!! Tak už žádné strachy, pořádně si dáchnout, páč až to vyjde a nastane čas, pak se už zase na dloooooooouho spát nebude😀😝😉🙂!

aidule
27. únor 2017

@simiksim Zdravím! Taky jsem šla rovnou k dr. Hromadové, taktéž na doporučení známé a ne jedné....a nelitovala jsem😉🙂👍!!!

eviknufik
27. únor 2017

@aidule no to už asi nebude🙂 pokud by to druhé bylo tak hodné, jak malý, tak bych neměla nic na práci, bo on jen spinkal, papal, kakal a občas plakal. Ale vstávat bych musela kvůli malýmu. No uvidíme, halvne ať to dopadne 🙂

simiksim
28. únor 2017

@be_ruska
@eviknufik
@aidule

Tak vidím, že paní dr. Hromadová vede 🙂 děkuju holky .. zkusím se s nimi nějak domluvit 🙂 jako chápu, že to asi někdy nejde, ale byla bych taky ráda, kdybych měla vždy stejného lékaře .. je to určitě lepší ..

eviknufik
28. únor 2017

@simiksim Veselá taky není špatná, ted jsem u ní byla v pátek🙂 Měla být opět Tokareva🙂

eviknufik
6. bře 2017

@aidule
@be_ruska holky tak ušetřit mi to blíží, zítra o půl 11 bude ket. Bože jak se bojím aby to dopadlo:(

eviknufik
6. bře 2017

Už se mi to blíží- překlep

aidule
6. bře 2017

@eviknufik Dopadne, tak jak to má být, tak to bude.....a opravdu věřím, že to vyjde😉🙂!!! Tak tfuj, tfuj,....a důvěřuj!!!

be_ruska
6. bře 2017

@eviknufik držím palečky! Určitě to vyjde 😉 neboj se a nestresuj se.

eviknufik
7. bře 2017

@be_ruska
@aidule tak je to holky za mnou, dnes to ani nebolelo, necítila jsem to téměř, dr mi zařídila tenký katetr. Tak super🙂 21.3 mám jít na ko, tak snad už nebudu volat po týdnu, že jsem to dostala. Když to vyjde tak budeme mít princezničku 🙂

be_ruska
7. bře 2017

@eviknufik a ono to jinak bolí? 😲
Jeee holčičku bych si taky přála 🙂 přeji ať to vyjde. Musí 🙂
Mě dnes MS konci. V pondělí jde můj na spg a já jdu 20.3. Tak to se o den mineme 😀

eviknufik
7. bře 2017

No mě to bolí, dá se to vydržet, ale já se vždy zatnu a pak hrajeme s dr na přetlačování. Minulý ket byl v narkóze, teď použila dr tenčí katetr, tak jsem to skoro ani necítila🙂

aidule
7. bře 2017

@eviknufik Krásná zprávička🙂! Holčičky jsou bojovnice od přírody, věřím, že se s tím malá popere a místečko v děloze si vybojuje a udrží😉🙂!!! Myslím na vás obě, holky, ať si to uhájíte!!!

eviknufik
10. bře 2017

@aidule
@be_ruska holky tak mam tucha, že to zase nedopadne:( dnes třetí den po ket, zacina mě bolet břicho jako na mrchu - tak to bylo i posledně:( navíc jsem se nachladila od malého, takže kašlu a smrkání. Nejvíc mě děsí ale ty bolesti. Máme ještě jednoho mrazacka, ale už přestávám věřit i tomu:(

be_ruska
10. bře 2017

@eviknufik achjo to snad nee. A kdy máš dostat MS?

eviknufik
10. bře 2017

@be_ruska počítám pondělí ,úterý tedy 7 až 8 den po ket. Tak to bylo při posledních dvou:(

aidule
10. bře 2017

@eviknufik Ještě vydrž doufat, prosím! Na špatné zprávy je dost času...

eviknufik
10. bře 2017

@aidule já vím, taky si říkám, ale víš jak....:(

eviknufik
11. bře 2017

@aidule
@be_ruska holky nechci být příliš optimisticka, ale dnes zatím nic nebolí snad jen občas v kříži ale skoro to necítím,, nechci to zakriknout, stále je brzo... Jen to nachlazení mne trapi, bo kašlu jak tuberak. Takyslete na mne ať to dobře dopadne

kajka2701
11. bře 2017

Ahoj holky,doufám,že nevadí,že se přidávám🙂 Já mám dnes 5.den po KET a břicho mě bolí od začátku. Jakoby na MS😔 @eviknufik kdo ti dělal transfer?

aidule
11. bře 2017

@eviknufik Tak se mi líbíš!!! 🙂

eviknufik
11. bře 2017

@kajka2701 no byli jsme se dnes projít v mariánském údolí, tak mě zas poboliva podbřišek. Jinak já s

eviknufik
11. bře 2017

@kajka2701 jinak a se snažím chodit k Tokareve, dělala mi většinu transferu, krom minulého,kterého mi dělal Kafka v narkóze;)

eviknufik
11. bře 2017

@kajka2701 tobě ho dělal kdo a ke komu chodíš?

kajka2701
11. bře 2017

@eviknufik No já vždy chodila ke Kafkovi. Dělal mi i OPU a odstraňoval polyp. Dvakrát byla u Tokarevi a transfer dělala Hromadová,takže mix. Ale všichni jsou fajn.. No to asi bolí tou jakoby "námahou". Přijde mi,že když jsem v klidu,tak to míň bolí,ale už jen při chůzi zase cítím. Myslíš,že ta bolest by neměla být? Já mám smíšené pocity. Ty máš kolikátý KET? První?

kajka2701
11. bře 2017

@eviknufik už to čtu,že jsi na transferu už byla,promiň přehlídla jsem 🙂

eviknufik
11. bře 2017

@kajka2701 no můj je to 8 ket/et, z 5 mám kluka. Já mám pocit y pokaždé jiné. Když jsem čekala malého, Pichlo mne hned první den po ket a pak pořád popichování, další ket mě taky pořád něco bolelo, minulý ket byl 3 dny klid a od 4 dne bolesti jako na MS a 8 den mrcha, teď čekám, včera mne trochu bolelo břicho a Kříže, dnes už je to lepší, vyhráno stále není, jsem 4 den po ket. Kdy bude testovat? Já bych nechtěla pokud nedostanu ms vůbec a počkat až na krev, ale to asi nedám:(

Strana