icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

eviknufik
17. bře 2017

@mirda79 tak to je super, kdy budes jeste testovat? A a krev pojedes sochař nebo u vás?

eviknufik
17. bře 2017

Sochař myšleno do car, blbé přepisy telefonní

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik A ještě,při zavádění utrogestanu jsem měla asi 5 dní po transferu zřejmě čípek takový tvrdý,velký a pak,jak když se něco stalo a skoro jsem ho nemohla nahmatat,byl měkký. Můžu se zeptat na tvoje pocity při zavádění,jak to máš ty?

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik Testovat budu v neděli,protože pokud bude opět negativní,tak jdu od pondělí do práce,teď jsem měla dovču,tahám těžké věci v práci. Na krev jdu ode dneška za týden 24.3

eviknufik
17. bře 2017

@mirda79 toz to nevím, já cipek nesleduji. Co mám ale vypozorované, tak i přes zavádění utrouse, pokud jsem měla dostat menses, byla sliznice hrozně nabobtnalá a měkká. Teď je normální.

eviknufik
17. bře 2017

@mirda79 Tak zajdi este v po na krev někde u vás, ať to máš potvrzené na 100procent

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik Jo,tak to je asi sliznice,co nahmatávám a né čípek. Tak uvidím, v neděli mám termín menses a zřejmě podle nahmatání přijde. No jo,s tou krví to je složitější,mám příští týden ranní a na krev musíš ráno a už teď na mě v práci koukala,že chci zase dovču. Nevim,nějak to musím vymyslet

eviknufik
17. bře 2017

Já si čípek nikdy nehledala, ani o to nestojím. Na krev zajdi. Jinak já dnes dostala atb na zánět ucha:(

kristynatita
18. bře 2017

@kajka2701 ne po transferu, ale po prirozenem poceti... je
Je v delce uchyceni a pozitivite testu rozdil u ET/KET a prirozenem poceti?

eviknufik
18. bře 2017

@kristynatita neměl být. Embryo se transferuje 5 den po ovulaci a následně dochází k uhnízdění. Stejný princip je i u přirozeného početí, kdy se uhnizdene cca 6-7 den po oplodnění. Tedy pozitivita/negativita se objeví v stejnou dobu. Nezáleží na transferu nebo početí

be_ruska
18. bře 2017

@eviknufik ahojky tak dnes to všechno docitam tady a vidím že se ti zadarilo! To je super moc moc gratuluji😘

aidule
18. bře 2017

@eviknufik Vida, vida....to na dušíka nevypadá!!! Jsem říkala, že holky jsou bojovnice...takže super tichounká gratulace k malé repromedandě!!!🙂👏👍

eviknufik
19. bře 2017

@aidule
@be_ruska díky, snad to dotáhne do zdárného konce, je to nachlazení se mě drží jak klíště:(

eviknufik
19. bře 2017

@mirda79
@kajka2701 holky a jak vy jste na tom? Kolikátý den jste a co testy?

mirda79
19. bře 2017

Ahojky. Tak já dneska dělala test znovu a je negativní a to je 10 den,takže je to opět neúspěch.☹

eviknufik
19. bře 2017

@mirda79 třeba to bude ok, nezoufej. Matd

eviknufik
19. bře 2017

@mirda79 mas ještě mrazacky?

mirda79
19. bře 2017

@eviknufik Máme tam ještě jedno. To už nebude ok,nechci si dávat zbytečnou naději. Teď už budu čekat jen na menses,dneska mám termín menses,tak uvidím,kdy přijde

eviknufik
19. bře 2017

@mirda79 já víš že to nebude ok? Naděje stále je. Doku není ms

mirda79
19. bře 2017

@eviknufik Samozřejmě to nevim,ale když si budu pořád dávat naději po dvou negativních testech,tak to pak bolí mnohem více

eviknufik
19. bře 2017

@mirda79 njn, to znám:(

be_ruska
19. bře 2017

@eviknufik určitě bude vše v pořádku a nachlazení za pár dnů přejde a bude dobře 😉

kajka2701
19. bře 2017

Holky tak já dnes dělala test a totálně bílo☹ už tomu nevěřím.. A aby toho nebylo málo,tak mi volali a na krev místo zítřka mám přijít až ve čtvrtek. Já se už picnu😢

eviknufik
20. bře 2017

@kajka2701 to je mi líto, jakto že až ve čtvrtek?

kajka2701
20. bře 2017

@eviknufik no já nevím. Říkala něco skrz laboratoř. Tak máme ještě jeden pokus. Myslíš,že kdyby to teď nevyšlo,že můžu jít na další ket v dalším cyklu? Nebo musím zase čekat?

eviknufik
20. bře 2017

@kajka2701 to slyším poprvé o odpadu kvůli labine...Na ket můžeš jít hned v dalším cyklu

kajka2701
20. bře 2017

@eviknufik no já nevím. Taky se mi to zdá divný. Tak ještě,že můžu jít hned a nemusím čekat. Zítra dej vědět jak jsi ty dopadla. Už jsi netestovala znovu? Já už nebudu asi to nemá cenu.

eviknufik
20. bře 2017

@kajka2701 jj urcite dám vědět, už jsem nereagovala, věřím, že to bude ok. A neboj příště to vyjde. Já mám taky tři kety po sobě. Zkus ten intralipid, třeba pomůže;)

eviknufik
20. bře 2017

@kajka2701 nereagovala=netestovala, blbě přepisy 😬

be_ruska
20. bře 2017

Tak holky já za chvíli vyrážím k dr. Tak jsem zvědavá co se dnes dozvím 😐

Strana