Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
Sochař myšleno do car, blbé přepisy telefonní
@eviknufik Jo,tak to je asi sliznice,co nahmatávám a né čípek. Tak uvidím, v neděli mám termín menses a zřejmě podle nahmatání přijde. No jo,s tou krví to je složitější,mám příští týden ranní a na krev musíš ráno a už teď na mě v práci koukala,že chci zase dovču. Nevim,nějak to musím vymyslet
Já si čípek nikdy nehledala, ani o to nestojím. Na krev zajdi. Jinak já dnes dostala atb na zánět ucha:(
@kajka2701 ne po transferu, ale po prirozenem poceti... je
Je v delce uchyceni a pozitivite testu rozdil u ET/KET a prirozenem poceti?
@kristynatita neměl být. Embryo se transferuje 5 den po ovulaci a následně dochází k uhnízdění. Stejný princip je i u přirozeného početí, kdy se uhnizdene cca 6-7 den po oplodnění. Tedy pozitivita/negativita se objeví v stejnou dobu. Nezáleží na transferu nebo početí
Ahojky. Tak já dneska dělala test znovu a je negativní a to je 10 den,takže je to opět neúspěch.☹
Holky tak já dnes dělala test a totálně bílo☹ už tomu nevěřím.. A aby toho nebylo málo,tak mi volali a na krev místo zítřka mám přijít až ve čtvrtek. Já se už picnu😢
Tak holky já za chvíli vyrážím k dr. Tak jsem zvědavá co se dnes dozvím 😐

@mirda79 tak to je super, kdy budes jeste testovat? A a krev pojedes sochař nebo u vás?