Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
Holky moc děkuji. 🙂 hned jak budu vědět výsledky,ozvu se. Dobrou noc
Tak holky konečně po měsíci čekání nás čeká zítra návštěva repro. Jdeme Dr hromadove a pak máme jít na Genetiku nejake Dr. Byla jste tam některá?
Holky,tak kontrola za mnou a bohuzel zas negativni. To uz je v pr... ☹ pry se asi nedari skrz spatny spermiogram..
Tak holky. Od zítřka začínám stimulovat. 🙂
Tak holky zítra mě čeká kontrola. Asi mi bude dělat UTZ ze? Tak snad vše bude jak má 🙂
Ahojte tak jak jste dopadli? Mě je zlé stále. 18.5 mám jít na velky utz,tak snad to bude ok. Mimi mělo v 9+6tt 3 cm. Teď byCh mela byt v 11+2, utrous jsem od dneška vysadila, tak snad to bude ok. Měla jsem ho brát ještě 3 dny ale nedavam to
@eviknufik Ahoj kočko, tak to je pěkně na prd, když je Ti tak zle ☹ třeba teď po vysazení utrose bude líp! Kolik jsi jej brala? 1-1-1? Jinak já mám úžasnou zprávu 😻 ve čtvrtek jsem byla na krvi a hcg 1711 👍 🙂 jsem nadšená 💗 ještě teď tomu pomalu nemůžu uvěřit, že vyšel hned první transfer. Ve středu jdu na kontrolní krev a ten den ještě ultrazvuk u svého gynekologa. Jela jsi pak ještě do Repromedy?? Přikládám dnešní testík 😻
@agnes6 tak tojeparada, gratuluji, já brala 2 denně, ale od 9+6 jsem brala jen 1 po domluvě s gynekologem, včera vysadila na vlasy. Nebezpečí. Jsem si říkala že ty 3 dny už nebudou mít vliv
Jen mi z krve výsledky pozitivní protilátky, tak jdu zase na krev, snad to bude ok
Nechápu bo mam Rh+.
@eviknufik moc děkuji. To já beru právě 3 X denně. S tim utrosem zatím nemám problém, tak snad to tak zůstane 🙂 od kdy jsi začala mít nevolnosti? Já teda až na to, že mě dole sem tam pichne jsem akorát děsně precitlivěla (i ubrečená -což se mě vuubec nelíbí). Jinak niic.. Takže se mám po té strede objednat do repromedy? Kdy jde slyšet srdíčko? Myslím, že nevadí, že jsi už vysadila ten utros, ty 3 dny už fakt nic neovlivní.
@agnes6 já nevím, mě řekli automaticky po potvrzení tehu, že mám dojít za 14 dní na utz pro potvrzení srdicka (to jsem byla 7+5tt) Pokud už jsi dostala od nich zprávu, tak nemusíš.
Já doufám,že mi už bude líp, mě začalo být soufl kolem toho 6 týdne ale teď je to už lepší, snad to ustává, lednici otvírám ale stále s odporem🙂 nejlíp je mi v posteli, bo odpoledne když mi není na zvracení, mám pocit jak kdybych snědla kýbl kamení a strašně riham, proto je to nejlepší v horizontální poloze🙂
Ahoj holky, tak jak se tu máte? Co je nového?

@aidule kéž bys měla pravdu🙂 byla bych nejšťastnější na světě..Holky v úterý dám vědět. Moc díky 😉