Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
@eviknufik Asi ano, už máte asi nějaké výhody a bonusy. 😉 My jsme byli poprvé a hned se podařilo. Teda zatím vše v pořádku. Jsem v 18 tt, tak snad mě nic zlého nepotká. My jme měli embrjka 3 a hned to první se chytlo, takže 2 máme schované. Ani mě nenapadlo, že by to mohli vědět. TAk proto jsem překvapená.
Me pohlavi taky normálně rekli při prvnim IVF. 😉
@be_ruska Fakt? No to je teda něco. Ne, že by na tom nějak extra záleželo, ale jako kdybych to věděla, že to ví, tak to chci taky vědět. My to PGS máme taky.
@aaddeellaa tak oni to nerikaj sami od sebe. Ale kdyz se zeptáš... ja vedela ze po vyšetření pgs znaji pohlavi embryi.
Vidis ja to chtela vědět a ted me to o to vic mrzi, ze to nevyšlo, protože to byla holčička kterou si moc přeji. Příště budu zvažovat zda se zeptam...
My taky měli naše dva bojovníky po pgs 🙂 ale nechala jsem si to říct až po potvrzení těhotenství. Kdyby to nevyšlo, o to víc bych se pak trápila ☹ znám se. Takže je možná někdy lepší, nevědět vše hneed 🙂
Zdravím v prázdninový čas! Tak co je nového ...? 🙂
U nás nic, dnes 19+2, na velký utz jdu další týden ve čtvrtek. Začíná mi trochu tvrdnout buch, musím koupit magnosolv, pohyby zatím taky žádná sláva, jen když ležím tak nějaké kopanecky či bublinky cítím, ale malinko.
Ja 4.8. Zacinam druhy pokus. Tak snad uz konečně!🙏
Držím palce i pěsti, ať je to ten úspěšný 👍🙂👍!!!
@be_ruska Je fajn, že je v Repromedě i přes prázdniny provoz stejný jako během roku 😉! V jednom odborném časopise jsem narazila na článek informující o dalším typu podpůrné léčby neplodnosti u párů. Jde o biorezonanční metodu a v Repromedě ji taky už několik týdnů nabízí a používají. 👍👏🙂
@aidule ano ja byla přesvědčena ze dalsi ivf bude nejdriv v zari, ale dr rikala ze muzeme zacit uz ted, tak si rikam jo neni na co cekat. Sice jsme chtěli na dovcu, ale to počká. Ted nastesti chodim do práce tak mi ty dny utíkají rychle a nemam myšlenky jen na to. Jinak o te nové metode jsem jeste neslyšela.
@be_ruska Je fajn, když má člověk nějakou celodenní náplň a neupíná se pouze na miminko! To je taky jedna z terapií 😉👍.
Jinak co jsem četla o metodě biorezonance, jde v podstatě o odblokování a napravení narušené komunikace mezi jednotlivými buňkami. Tato nerušená komunikace (např. v důsledku virů, bakterií, škodlivého záření, apod.) pak vede k poruše celkové tělesné rovnováhy, vytváří různé blokády, poruchy přenosů energie apod.
Jde v podstatě o podpůrnou metodu, stejně jako např. akupunktura, homeopatie aj. Slyšela jsem, že se metoda využívá třeba i v alergologii, při odvykání kouření, k detoxikaci organismu, při léčbě chronických zánětů, apod.
Hlavně je velkým přínosem,že jde o neinvazivní a bezbolestnou metodu. Vím, že se používá i v dětských léčebnách, stejně jako i u starých lidí apod. 😉
Tož tak, hlavně, že jsou další a další možnosti, jak neplodným párům pomoci k vytouženému miminku 😉👏!!!
Ahoj holky, my podstoupili odebrání vajíček v únoru, v březnu transfer. Pokus to byl první a já začínám 24 týden a vše zatím v pořádku. Problém byl ze strany manžela a v Repromedě mi říkali po mých výsledcích hned od začátku, že si myslí, že i když to bude první pokus, tak by to mělo vyjít a být bez problémů. A je . A doufám, že i zůstane. Je fakt, že jsem si oddychla až po 4D v Prenatalu v Brně, kdy mi pan doktor řekl, že už se můžu jen těšit. 🙂 Tak se konečně těším a oslavila jsem to dupačkama a soupravičkama. 🙂 Všem držím pěstičky. 🙏
@aaddeellaa Velká gratulace a jen ať je i nadále vše v naprostém pořádku😉👍👏 !!! A úžasné, že to vyšlo hned na poprvé😀 !

@haninka712 Aha, tak to si teď nejsem jistá. Máme všechna vyšetření, co nám doporučili, a toto ani nevím, jestli je mezi nimi. Já jsem právě myslela, že pohlaví se uděluje jen ze zdravotních důvodů. Že jinak to ani oni nevědí. Děkuji za odpověď.