icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

aaddeellaa
22. čer 2017

@haninka712 Aha, tak to si teď nejsem jistá. Máme všechna vyšetření, co nám doporučili, a toto ani nevím, jestli je mezi nimi. Já jsem právě myslela, že pohlaví se uděluje jen ze zdravotních důvodů. Že jinak to ani oni nevědí. Děkuji za odpověď.

aaddeellaa
22. čer 2017

@eviknufik Asi ano, už máte asi nějaké výhody a bonusy. 😉 My jsme byli poprvé a hned se podařilo. Teda zatím vše v pořádku. Jsem v 18 tt, tak snad mě nic zlého nepotká. My jme měli embrjka 3 a hned to první se chytlo, takže 2 máme schované. Ani mě nenapadlo, že by to mohli vědět. TAk proto jsem překvapená.

be_ruska
22. čer 2017

Me pohlavi taky normálně rekli při prvnim IVF. 😉

aaddeellaa
22. čer 2017

@be_ruska Fakt? No to je teda něco. Ne, že by na tom nějak extra záleželo, ale jako kdybych to věděla, že to ví, tak to chci taky vědět. My to PGS máme taky.

be_ruska
22. čer 2017

@aaddeellaa tak oni to nerikaj sami od sebe. Ale kdyz se zeptáš... ja vedela ze po vyšetření pgs znaji pohlavi embryi.
Vidis ja to chtela vědět a ted me to o to vic mrzi, ze to nevyšlo, protože to byla holčička kterou si moc přeji. Příště budu zvažovat zda se zeptam...

agnes6
22. čer 2017

My taky měli naše dva bojovníky po pgs 🙂 ale nechala jsem si to říct až po potvrzení těhotenství. Kdyby to nevyšlo, o to víc bych se pak trápila ☹ znám se. Takže je možná někdy lepší, nevědět vše hneed 🙂

aidule
23. čer 2017

@be_ruska Mrzí mě to, ale vím, že jakákoliv slova jsou teď k ničemu...to se musí prožít, zvládnout, slzami odplavit smutek a zklamání a pak už to bude lepší a podaří se zvednout hlava a dívat se na to nadějným pohledem 😉! Znám to a vím, o čem píši!!! opatrujte se🙂 !

be_ruska
23. čer 2017

@agnes6 jj mas pravdu. Muj manžel to nechtěl vedet dokud se to nepotvrdi. Příště to udělám stejně.
@aidule děkuji moc za podporu. Ted si dame chvili pauzu a v srpnu to zkusime znova.

aidule
23. čer 2017

@be_ruska Plne schvaluji,u nas to bylo podobne a nakonec zdarne zakoncene🙂. Tak uzivejte letnich dni a cerpejte do hlavy co nejvice pozitivna😉!

agnes6
23. čer 2017

@be_ruska ano určitě uděláš nejlíp 🙂 pak budeš mít i větší radost až Ti pohlaví řeknou! Teď vypusť, odpociň si, naber sil a hurá do dalšího pokusu! Příště už to určitě vyjde 🙂 budu držet pěsti ✊ pak se ozvi, jak to jde! Užívej slunickovych dní 😉

aidule
2. črc 2017

Zdravím v prázdninový čas! Tak co je nového ...? 🙂

eviknufik
2. črc 2017

U nás nic, dnes 19+2, na velký utz jdu další týden ve čtvrtek. Začíná mi trochu tvrdnout buch, musím koupit magnosolv, pohyby zatím taky žádná sláva, jen když ležím tak nějaké kopanecky či bublinky cítím, ale malinko.

aidule
10. črc 2017

@eviknufik Jejda, to už začal 20.týden??? To to nějak poposkočilo 😉...pohyby přijdou, až jich bude moc, neboj a to magnesium je o.k. Hlavně odpočívat a nic netahat!!! 🙂

aidule
21. črc 2017

@eviknufik Zdravím, tak jak dopadl uzv? Poskočili jste😉? A už cítíte i "kopance" nebo pořád jen bubliny ? 🙂
Bývalé kolegyni se podařilo minulý měsíc s Repromedou otěhotnět (na 2.pokus), takže jste určitě v dobrých rukách. Tak užívejte léta...🙂👍

be_ruska
21. črc 2017

Ja 4.8. Zacinam druhy pokus. Tak snad uz konečně!🙏

aidule
24. črc 2017

Držím palce i pěsti, ať je to ten úspěšný 👍🙂👍!!!

eviknufik
24. črc 2017

@aidule ahoj, dle utz je mimco ok, tak snad bude zdravé. Dnes jsem 22+3. Tak se to již blíží. Pohyby už cítím aj můj muž🙂

aidule
25. črc 2017

@eviknufik No paráda, však jsem psala, že jak se pohyby dají do "pohybu" bude to pak hukot jedna radost 🙂! Tak si to pěkně všichni užívejte, polovinu už máte za sebou, tak to bude utíkat. Pak, možná před porodem, budete mít pocit, že se čas vleče, ale to je normál 😉.

aidule
25. črc 2017

@be_ruska Je fajn, že je v Repromedě i přes prázdniny provoz stejný jako během roku 😉! V jednom odborném časopise jsem narazila na článek informující o dalším typu podpůrné léčby neplodnosti u párů. Jde o biorezonanční metodu a v Repromedě ji taky už několik týdnů nabízí a používají. 👍👏🙂

be_ruska
25. črc 2017

@aidule ano ja byla přesvědčena ze dalsi ivf bude nejdriv v zari, ale dr rikala ze muzeme zacit uz ted, tak si rikam jo neni na co cekat. Sice jsme chtěli na dovcu, ale to počká. Ted nastesti chodim do práce tak mi ty dny utíkají rychle a nemam myšlenky jen na to. Jinak o te nové metode jsem jeste neslyšela.

aidule
26. črc 2017

@be_ruska Je fajn, když má člověk nějakou celodenní náplň a neupíná se pouze na miminko! To je taky jedna z terapií 😉👍.
Jinak co jsem četla o metodě biorezonance, jde v podstatě o odblokování a napravení narušené komunikace mezi jednotlivými buňkami. Tato nerušená komunikace (např. v důsledku virů, bakterií, škodlivého záření, apod.) pak vede k poruše celkové tělesné rovnováhy, vytváří různé blokády, poruchy přenosů energie apod.
Jde v podstatě o podpůrnou metodu, stejně jako např. akupunktura, homeopatie aj. Slyšela jsem, že se metoda využívá třeba i v alergologii, při odvykání kouření, k detoxikaci organismu, při léčbě chronických zánětů, apod.
Hlavně je velkým přínosem,že jde o neinvazivní a bezbolestnou metodu. Vím, že se používá i v dětských léčebnách, stejně jako i u starých lidí apod. 😉
Tož tak, hlavně, že jsou další a další možnosti, jak neplodným párům pomoci k vytouženému miminku 😉👏!!!

aaddeellaa
1. srp 2017

Ahoj holky, my podstoupili odebrání vajíček v únoru, v březnu transfer. Pokus to byl první a já začínám 24 týden a vše zatím v pořádku. Problém byl ze strany manžela a v Repromedě mi říkali po mých výsledcích hned od začátku, že si myslí, že i když to bude první pokus, tak by to mělo vyjít a být bez problémů. A je . A doufám, že i zůstane. Je fakt, že jsem si oddychla až po 4D v Prenatalu v Brně, kdy mi pan doktor řekl, že už se můžu jen těšit. 🙂 Tak se konečně těším a oslavila jsem to dupačkama a soupravičkama. 🙂 Všem držím pěstičky. 🙏

aidule
2. srp 2017

@aaddeellaa Velká gratulace a jen ať je i nadále vše v naprostém pořádku😉👍👏 !!! A úžasné, že to vyšlo hned na poprvé😀 !

aidule
7. srp 2017

@be_ruska Tak zdravím! Už "založeno"?🙂 Tak tfuj, tfuj, ať je vše o.k. !!! Držím co jde 👍😉!

be_ruska
7. srp 2017

@aidule taky zdravim. Tak uz jsem začala se stimulaci. V patek cekam na ms (mam ted dlouhy protokol) takze to mam o neco delší. Pak injekce a pak punkce. Kez by se povedlo vice embryjek🙏

aidule
9. srp 2017

@be_ruska Musíme doufat 😉🙂!!!

eviknufik
17. srp 2017

@be_ruska ahojky, tak jak to vypadá?

be_ruska
17. srp 2017

@eviknufik ahooj dnes jsem byla na utz. Vsechno v poradku dalsi kontrola v sobotu a reknou mi termin punkce 🙂

eviknufik
18. srp 2017

@be_ruska parada a kolik je cca folikulů? Je to lepší než minule při krátkém protokolu?

be_ruska
18. srp 2017

@eviknufik napočítal jich 8. To je stejne jak minule. Nevis jestli muze byt v jednom foliku vic vajicek?

Strana