icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

eviknufik
18. říj 2017

@agnes6 ahojky, krasne fotecky, gratuluji. My se mame fajn, Martinek rsote, minulou sobotu mel cca 2 kg. Jsem v 35. tt a od 27.10 nastupuji na kontroly na Obilní trh. Jinak minulou sobotu jsem měla bouračku, my jsme ok, jen auto je na odpis:( Tak ted resime dojizdeni do porodnice, kdyz nemame na jine:(

be_ruska
18. říj 2017

Ahoj holky tak me zitra ve 13 hod čeká KET 🙂 držte palce

agnes6
18. říj 2017

@eviknufik ahojky, jeziis, hlavně, že jste Vy v pořádku!! ☹ to je nejdůležitější. Too letí 😍 za chvíli už budeš mít Martínka u sebe 😊💗 a my se budeme těšit na fotečky 🙂 kdy přesně máš termín? My zrovna dneska byli vybírat kočárek. Tak jsem z toho v euforii ještě teď 😀

agnes6
18. říj 2017

@be_ruska Ahojky, tak zítra budu držet moc pěsti ✊ 🍀 🍀 🍀 ať se bojovníckovi u tebe líbí 😉

aidule
25. říj 2017

@eviknufik Jejda, tak to je adrenalin ještě před porodem!!! Tak snad jste oba v pořádku a už tu cílovou rovinku doběhnete v pořádku 😉👍🙂

aidule
25. říj 2017

@agnes6
Zdravím a myslím na vás oba....doufám, že KET proběhl v klidu a že se mimísek pohodlně zahnizďuje😉. Držím palce a těším se na info 🙂👍

eviknufik
26. říj 2017

@aidule 🙂 jj, posledni měsíc je toho adrenalinu přespříliš, tak snad to mrňouska nijak neovlivní. Jinak včera jsme oslavili s manželem 9leté výročí a nadělili jsme si nové auto. Tak snad bude už vše v pořádku.

aidule
27. říj 2017

@eviknufik No tak to je krásný dárek k pěknému výročí....ale ten nejkrásnější dáreček si nadělíte už za krátký čas 🙂😇👶👍!!! Taj si teď ještě užívejte relativního klidu, pak začne jeden velký, ale láskyplný, kolotoč 😉.

eviknufik
28. říj 2017

Holky tak po včerejší ko (36+0) jsem tedy napjata jak struna. Rano mi odtekla hlenová zátka, otevřená na jeden prst (ci cm?), čípek ale ještě daleko. Dr říkala, že do týdne až dvou půjde ven. Jinak mel 2,8 kg dle měření. Bože ještě musím oprat plenky a peřinky, tak snad to stihnu. Jsem na to uplne zapomnela:D

aidule
31. říj 2017

@eviknufik No paráááááda....to tak hrozně rychle uteklo! Tak ještě dodělat poslední "kosmetické" úpravy a alou na porodní sál za nejkrásnější dárečkem, jakým může být člověk obdařen 🙂👍👶!!!

eviknufik
1. lis 2017

No holky, tak uz je to za nami. Maly se narodil v po v 21.45. V 1.30 z ne na po mi odtekla voda, tak poté nastaly slabe kontrakce nepravidelne. Prvni naměřené kontrakce byla v 19.45. Ve 20.15 po sprse jsem byla otevrrna na 4 cm, tak sup na sal. Nez jsem dosla kontrakcr se rozjeli a otevrena na 8 cm, takze ani klistyR ani epi se nekonalo. Vodu praskl v 21.25 a v 2145 prisel na svet martinek s mirami 2860g a 47 cm. O tri tydny drive🙂

aidule
1. lis 2017

@eviknufik Velikááááánská gratulace mamince i Martínkovi😉👍🙂!!! Gentleman už od narození za to, že maminku svým příchodem nijak dlouho netrápil👏👍😝! Oběma i tatínkovi hlavně pevné zdraví, nervy, pohodu a trpělivost!!! Užívejte si svou vzájemnost a blízkost.....🙂

be_ruska
1. lis 2017

@eviknufik moc gratuluji k narození Martínka ❤

eviknufik
1. lis 2017

Holky děkuji, maly je zlaty.
@be_ruska jak ti dopadlo ket? Doufam, ze se mimi drzi🙂

be_ruska
1. lis 2017

@eviknufik zitra rano jdu na krev tak uvidim.... test jsem si delala 9.den po ketu a byl negativni. Od te doby jsem netestovala.

eviknufik
1. lis 2017

@be_ruska to bude dobry, uvidis🙂

agnes6
1. lis 2017

@eviknufik Ahoj kočko, obrovská gratulace k Martinkovi 🙂 hlavně zdravíčko! to byl teda foofr 😀 ať dělá jen samou radost. Podelis se s nama i o fotečku?? Jsem zvědavá 😊 Jinak nás čeká v pátek poslední screening na Veveří. Tak jsem zvědavá, jak maličká povyrostla a už se strašně těším. Jsem 31 týden, takže pomaličku se mě to už taky krátí..

agnes6
1. lis 2017

@be_ruska Zítra držím moooc pěsti ✊ 🍀 ať je krev pozitivní!! 💗 určitě nám dej vědět 🙂

be_ruska
1. lis 2017

@agnes6 mockrat dekuji. Urcite napíšu

aidule
1. lis 2017

@be_ruska
Posílám 🍀 pro štěstí, aby byl test pozitivní!!!!😉🙂

eviknufik
2. lis 2017

@agnes6 posilam bobiska, vsichni rikaji, ze je stejny jak ten prvni🙂

eviknufik
2. lis 2017

Pak pisni jak ti to dopadlo. Nas snad zitra taky pusti, jen se bojim co doma. Mam strach, ze starsi ho neprijme, vzdy odvede rec, kdyz se ho nekdo zepta na brasku. Bude to boj, ale zvladneme to.

aidule
2. lis 2017

@eviknufik Martínek je nádherný!!! A žádné velké strachy, bráška ho určo přijme....jen to prostě někdy trvá déle a je třeba více pohlazení, času a trpělivosti pro staršího sourozence 😉🙂!!! Znám to moc dobře z vlastní zkušenosti!

be_ruska
2. lis 2017

Holky tak u me je to opet negativni 😢

@eviknufik to je krasnej bobišek ❤

agnes6
2. lis 2017

@eviknufik Díky za foto. To je krásný miláček 😍💗úžasný opravdu
🙂 ten Vám bude dělat jen samou radost. Dej mu za mě pusinku 😘 opatrujte se!

agnes6
2. lis 2017

@be_ruska ach Joo ☹ to mě moc mrzí! 😢 a máte ještě mrazáčky?? Musíš věřit, že jednou to vyjde! 🍀 a i na tebe to štěstí čeká 😘

be_ruska
3. lis 2017

@agnes6 nemame nic. Musela bych na 3. Ivf.

mirda79
3. lis 2017

@be_ruska Ahoj. Taky mi nevyšlo 2 IVF v Repromede,tak od Nového roku měníme kliniku a zkusíme to jinde. Vyzkoušet se má vše a nezůstat stát na jednom místě,takže na popud přítele bude změna. Pokud to nevyjde ani tam,tak už je to jen osud a smirim se s tím.

mirda79
3. lis 2017

Jinak všem gratuluji,co se to povedlo a
@eviknufik přeji hodně zdravíčka a štěstíčka k narození syna

be_ruska
3. lis 2017

@mirda79 ahojky. My taky prave premyslime zda zmenit centrum a nebo dame jeste Repromede sanci.... jenze ja nevim kam jinam bych tady v Brne sla. Kam pujdete vy? Me uz to prave dost děsí. Ivf je z casti proplacene jen 4x takze jsem v pulce ☹ potom se nedoplatime

Strana