Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
Ahoj holky tak me zitra ve 13 hod čeká KET 🙂 držte palce
Holky tak po včerejší ko (36+0) jsem tedy napjata jak struna. Rano mi odtekla hlenová zátka, otevřená na jeden prst (ci cm?), čípek ale ještě daleko. Dr říkala, že do týdne až dvou půjde ven. Jinak mel 2,8 kg dle měření. Bože ještě musím oprat plenky a peřinky, tak snad to stihnu. Jsem na to uplne zapomnela:D
No holky, tak uz je to za nami. Maly se narodil v po v 21.45. V 1.30 z ne na po mi odtekla voda, tak poté nastaly slabe kontrakce nepravidelne. Prvni naměřené kontrakce byla v 19.45. Ve 20.15 po sprse jsem byla otevrrna na 4 cm, tak sup na sal. Nez jsem dosla kontrakcr se rozjeli a otevrena na 8 cm, takze ani klistyR ani epi se nekonalo. Vodu praskl v 21.25 a v 2145 prisel na svet martinek s mirami 2860g a 47 cm. O tri tydny drive🙂
@eviknufik Ahoj kočko, obrovská gratulace k Martinkovi 🙂 hlavně zdravíčko! to byl teda foofr 😀 ať dělá jen samou radost. Podelis se s nama i o fotečku?? Jsem zvědavá 😊 Jinak nás čeká v pátek poslední screening na Veveří. Tak jsem zvědavá, jak maličká povyrostla a už se strašně těším. Jsem 31 týden, takže pomaličku se mě to už taky krátí..
Pak pisni jak ti to dopadlo. Nas snad zitra taky pusti, jen se bojim co doma. Mam strach, ze starsi ho neprijme, vzdy odvede rec, kdyz se ho nekdo zepta na brasku. Bude to boj, ale zvladneme to.

@agnes6 ahojky, krasne fotecky, gratuluji. My se mame fajn, Martinek rsote, minulou sobotu mel cca 2 kg. Jsem v 35. tt a od 27.10 nastupuji na kontroly na Obilní trh. Jinak minulou sobotu jsem měla bouračku, my jsme ok, jen auto je na odpis:( Tak ted resime dojizdeni do porodnice, kdyz nemame na jine:(