Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
@linusha To je prima, spokojenost a důvěra v personál jsou moc důležité! Ony ty metody a možnosti jak pomoci jsou víceméně dány a jsou všude stejné....ani ty ceníky se nijak výrazně neliší....ale co je dost odlišné a podstatné, je přístup personálu, ochota, emaptie atd.,atd. .....však to znáte..🙂
Tak hodně štěstí !!! 🙂😉
@agnes6 Janička je opravdu roztomilá holčička a já k ní ještě jednou moc gratuluji a přeji všem jen to nejkrásnější, co může život s dětma nabídnout...🙂🙂😉!!!
Myslím, že personálu Repromedy se pohled na takové fotečky nikdy neomrzí😍😘😉 !!! A určitě nejen jim....jste inspirací a nadějí i pro ostatní maminky, které svou cestu za miminkem mají teprve před sebou...🙂👍!
@linusha Zdravím! Tak obavy jsou určitě na místě, to jsme zažívaly všechny 😉! Na druhou stranu člověk není u začátečníků a když se spojí ještě i kapka štěstí a nakloní se osud na vaši stranu...to by bylo, aby to nebylo 🙂😉🙂!!! Budu na tebe ve středu myslet a držet palce!
U mě jinak dobrý...starší dcera už minulý týden oslavila 13,.narozeniny a naše malá velká 6-ti letá"repromeďačka"se těší ve středu na své první pololetní vysvědčení🙂👍! Jsem tak ráda, že ji máme a že naše kroky vedly právě sem...věřím, že budete taky!
Tak se zatím snaž rozptylovat a nebýt moc nervózní a budu se těšit na další info 😉...
@linusha Jo,jo, to tak nějak chápu...to porovnávání taky nijak nesdílím...teda spíš nesdílela jsem. tyhle záležitosti jsou prostě individuální, na ně není všeobecná šablona😉.
Ale že vydržíš až do krve----to teda smekám, jsem nevydržela nikdy😝😀!!! Ale je fakt, že pak už je ten výsledek nezpochybnitelný😉🙂! Tak se opatruj a ať to rychle utíká....
Tak to ti přeji,ať je vše v pořádku a vyjde to. Mám po odběru a teď čekáme,6 embryí je na vyšetření genetiky,tak snad se koncem února už ozvou. Transfer by mohl být v březnu

@linusha Tak to jsem moc ráda i za kamarádku🙂!!! Oni so taky dlouho procházeli pokusy a neúspěchy a už to, i vzhledem k věku kamarádky, chtěli vzdát....naštěstí jim ještě zůstal energie a důvěra na svěření se do péče týmu Repromedy a ukázalo se, že to byla správná volba. Taky nevyšlo všechno hned napoprvé, ale tak to prostě je. Jinak tady byli spokojeni i s celkovým přístupem a prostředím, tak snad budete i vy s partnerem a hlavně vám přeji, aby i ve vašem případě bylo vše zakončeno tím nejkrásnější úspěchem a tím je očekávání a narození miminka🙂😉👍!!! Přeji opravdu hodně trpělivosti a důvěry....budu ráda, když dáte vědět, jak se vám na cestě za miminkem daří 🙂.