ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Já jsem teda taky bývala kuřačka...ale vždy mě přejde chuť a cigarety mi smrdí..... tak bych se asi pořádně pozvracela... :D
Jedu krátký
Mám dotaz.. Dnes si píchám čtvrtý gonal ale MS nepřestává, mám to hodně jako druhý, třetí den a přitom je to dneska sedmí den.. Nic mě nebolí... Je to normální že MS nekončí??? Prosím poraďte.. Díky za odpovědi
ahoj,tak mám první insiminaci za sebou a bohužel,nedopadlo to tak příští měsíc znova :( fakt mě to dost vzalo
Bude líp, uvidíš 😉
@nosak Pak skončíš jak já, kdy jsem šla po krvi do ordinace s tím, že to samozřejmě zase nevyšlo a když mi sestřička oznámila výsledky HCG, koukala jsem na ni asi jak dementní - jsem pořád nechápala, co mi říká. Když to zopakovala ve stylu: "Budete maminkou." tak můj zmatený pohled se možná ještě prohloubil. Napoprvé jsem vodu, co mi nabízela, odmítla, ale když jsem jí nebyla schopná ani říct, jaké hormony beru, a zeptala se podruhé, zda mi má donést vodu, tak jsem řekla, že teda asi jo. Pak jsem se teprve trošku uklidnila. Prostě zezačátku člověk doufá, že to bude hned, pak se stresuje, že to zase nevyšlo, pak už to bere, že to stejně nevyjde, ale nechce to vzdát. Ale dostane se tím do klidu a pohody a pojednou, bác, a je to.
jj my se teda snažíme o mimi 13 let a po 8 letech snažení jsem to mrtvé musela porodit mimčo a od té doby prostě nic a až ted ve 35 letech jsme zvolili pomoc formou insiminace a pak klasické umělé tak uvidíme ,bude líp 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@fifacek budu ti držet palečky at vše vychází v poho bez konfliktů, hlavně štastný konec s mimískem 🙂mě tohle vše bude čekat příští měsíc, klídně piš své pocity,budu za ně ráda 🙂